Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ulubione papierosy i tytonie
kurvvisko Ech ch też tęsknię za fajkami z klikiem, albo mentolami. Jakieś Westy ice czy LM zielone bym sobie przypalił. Unijne skurwysyny odbierają nam smak życia. Te "wkładki" tekturowe zapachowe są chuja warte, to tylko pachnie, żadnego smaku z tego nie ma.
07.06.2024, 13:51
horsii ja mam na to idealny sposób.
Myślałem, że wraz z usunięciem mentoli z przestrzeni, to rzucę jaranie. Ale mój mózg miał inny pomysł i wpadłem na to, żeby jarać podczas żucia gumy miętowej, okazało się idealne 😁
Myślałem, że wraz z usunięciem mentoli z przestrzeni, to rzucę jaranie. Ale mój mózg miał inny pomysł i wpadłem na to, żeby jarać podczas żucia gumy miętowej, okazało się idealne 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.06.2024, 06:42
Od niedawna zacząłem palić Winston cienkie czarne zielone lub niebieskie moim zdaniem teraz najlepsze kumpel mie poczęstował i tak się zaszczepiłem na nie a paliłem każdego dnia co innego
13.07.2024, 20:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2024, 20:39 przez kot_kreskowy.)
Spoczko fajeczki.
Czerwone jeszcze lepsze i bardzo ładnie pachną. Jak na szlugi oczywiście.
Tytoń w nich o wiele łagodniejszy i przyjemniejszy w smaku, nie zostawiają kapcia w ryju.
Przechodzę z Rothmans na Kent👈
No i złotówkę tańsze 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.07.2024, 21:12
Zacząłem gustować w pomarańczowym tytoniu marki Denim. Od razu z paczki jest dość mokry co nie każdemu posmakuje ale przynajmniej nie wysycha w ekspresowym tempie.
14.07.2024, 09:13
Ktoś wie gdzie znajdę jednorazówki coś typu jak miał black najlepiej w zbliżonej cenie?
22.07.2024, 00:06
Z tytoni raz na X czasu wleci golden virginia do ziółka a na co dzień lm niebieskie grube te droższe lub tytoń pueblo ;p
11.08.2024, 19:23
Kupowałem tytoń Winston, ale się zjebał będąc przy tym droższy od Chesterfielda. Czesiek dawał radę i wtedy trafiłem na L&M czerwony. Cenowo to co Chesterfield, a smakowo naprawdę dobry i wydajny tytoń.