Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
29.05.2022, 08:24
Potem byla czastka boga mietowa i wisniowa, tez robila robote w ostatnich stacjonarach przed banem
04.06.2022, 08:12
Ja jak zobaczylem funky opkaowanie od slon8a to az mnie ciarki przeszły przepyszne bylo kiedys balowanie na tym
Jaki jest sens rozmawiać o czymś w co substancje wchodzące w skład są dawno pobanowane alskortak to mi za małolata nawet podobały się te dupne tablety diablo na piperazynach, ogołem chujowa piperazyny nie sa najlepszym pomyslem ale do piwka i posiadówy calonocnej sie z braku laku brało.
pierwsze tabsy już dla młodzieży nie znającuyc hmolly petardą były to by]o pierwsze cco miało w składzie jakiegoś ketona. zwały się Lu Doves ale cena zaporowa. Amphibie tez spoko aletepierwsze bo były chyba 3 rodzaje to te późniejsze mnie w chuj xchizował i balety w samochodzie, A potem to już właściciel czy franczyzaobbiorca chuj go wie jak to dzialalo woził mefa na wage wyjebanym mercem z neseserem takim dojebanym z przegródkami i 24.7 podjezdzał do 15km majac każdą ilość mefa jaka Cię interesowała na wage gez zadnych kolorowych opakowań normalnie ty kasa on proch nara. i to po cenie niewiele droższej jak kupiony ze sklepów rc w necie co jerst śmieszne bo on grama dawał po 45 kurwa mef pierwsze prawilne rzuty igileki ala ryż,
Mowa była o sklepie dopalacze.com w opolu,
A blizej mnie bo tylko7km w sesdhopie spod lady gonili mefa o jakze pasujacej nazwie uran 300mg w eppendorfce znaklejką za 35pln.
z fopalaczy wyjebane były fungeez tylko co tam mogło siedzieć. Byly spekulacje że jakaś trypta ale mabierając wachlaz dozświadczeń po zakupach w rcshopach nie mogla to byc trypta a jakaś miła fenylka, pierwsze niezapomniane sajko
pierwsze tabsy już dla młodzieży nie znającuyc hmolly petardą były to by]o pierwsze cco miało w składzie jakiegoś ketona. zwały się Lu Doves ale cena zaporowa. Amphibie tez spoko aletepierwsze bo były chyba 3 rodzaje to te późniejsze mnie w chuj xchizował i balety w samochodzie, A potem to już właściciel czy franczyzaobbiorca chuj go wie jak to dzialalo woził mefa na wage wyjebanym mercem z neseserem takim dojebanym z przegródkami i 24.7 podjezdzał do 15km majac każdą ilość mefa jaka Cię interesowała na wage gez zadnych kolorowych opakowań normalnie ty kasa on proch nara. i to po cenie niewiele droższej jak kupiony ze sklepów rc w necie co jerst śmieszne bo on grama dawał po 45 kurwa mef pierwsze prawilne rzuty igileki ala ryż,
Mowa była o sklepie dopalacze.com w opolu,
A blizej mnie bo tylko7km w sesdhopie spod lady gonili mefa o jakze pasujacej nazwie uran 300mg w eppendorfce znaklejką za 35pln.
z fopalaczy wyjebane były fungeez tylko co tam mogło siedzieć. Byly spekulacje że jakaś trypta ale mabierając wachlaz dozświadczeń po zakupach w rcshopach nie mogla to byc trypta a jakaś miła fenylka, pierwsze niezapomniane sajko
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
17.06.2022, 11:27
nie wierze ze ktos jeszcze klefa na dowoz w necie preferuje
a jak jest i sa takie ceny to wcale sie nie dziwie
to nie buleczki w lidlu
a jak jest i sa takie ceny to wcale sie nie dziwie
to nie buleczki w lidlu
pozdrowionka
18.06.2022, 20:08
mlot thora, bodajze na alfie pvp, niewiele myslac ojebalem 1/3 torby naraz, 3dni niespania po jednej linii, caly dzien walczenia z sercem i generalnie pierwsza schiza z cyklu "oni sa"