Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ulubione papierosy i tytonie
11.08.2024, 20:56
Lucky Strike chyba tak się pisze.
Ogolnie ostatnio zacząłem palić LM niebieskie, nie ma po nich takiego kapcia i daje rade się napalić, jak jedna się nie napale to odpalam druga, a przy czerwony już dwie to ciężko. Kiedyś to mogłem palić i 5 czerwonych pod rząd, a jeszcze jak piguła wjedzie to fajka za fajka, starość nie radość i płuca też dostały już dawno po dupie.
Ogolnie Lucky Strike
Teraz LM
Kiedyś Marlboro Gold i czerwone, ale Marlboro strasznie mocno się zjebały, tak samo jak LM czerwone, niebieskie jeszcze w miarę się trzymają
Ogolnie ostatnio zacząłem palić LM niebieskie, nie ma po nich takiego kapcia i daje rade się napalić, jak jedna się nie napale to odpalam druga, a przy czerwony już dwie to ciężko. Kiedyś to mogłem palić i 5 czerwonych pod rząd, a jeszcze jak piguła wjedzie to fajka za fajka, starość nie radość i płuca też dostały już dawno po dupie.
Ogolnie Lucky Strike
Teraz LM
Kiedyś Marlboro Gold i czerwone, ale Marlboro strasznie mocno się zjebały, tak samo jak LM czerwone, niebieskie jeszcze w miarę się trzymają
11.08.2024, 21:08
Ja teraz palę palmal niebieski
Paliłem ostatnio rotmansy czerwone 100 dobre sa
Jak brak kasy to skręty
Paliłem ostatnio rotmansy czerwone 100 dobre sa
Jak brak kasy to skręty
12.08.2024, 11:46
Ja teraz palę Pall Mall zielone grube, byłem w zeszłym tygodniu w Budapeszcie i myślałem, że pierdolca dostanę, bo tam wszystkie fajki mają jednakowe opakowanie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.08.2024, 12:06
Jak dla nnie tytoń Winston lepszy niż Chesterfield
Zajarałem właśnie sobie camela i też nawet nawet daje radę
Właśnie jaram LM czerwone grube.
Zajarałem właśnie sobie camela i też nawet nawet daje radę
Właśnie jaram LM czerwone grube.
prostuj się kurwo
14.08.2024, 22:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 22:05 przez Pappardelle.)
Te akurat cygarety są spoko obecnie (Chodziło mi o LM Cienkie niebieskie za 16 zł)
Tęsknie za Rocketami 20, 40 białymi i złotymi. Bardzo lubiłem za gówniaka te papierosy.
Z tytoni to dalej lubię Redbulla Virginia, bletke OCB brązowa i filterek 5 mm do tego, plus dobry Tonic Espresso, albo V60 jakieś. Hejka Banana.
Tęsknie za Rocketami 20, 40 białymi i złotymi. Bardzo lubiłem za gówniaka te papierosy.
Z tytoni to dalej lubię Redbulla Virginia, bletke OCB brązowa i filterek 5 mm do tego, plus dobry Tonic Espresso, albo V60 jakieś. Hejka Banana.