Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hello!
15.08.2024, 14:19
Cześć wszystkim! Świetne forum, spędziłem już kilka godzin na czytaniu tematów tutaj.
Jestem zasadniczo pyroheadem i fakt, że nie mam już dostępu do a-PiHP i MDPHP, bardzo mnie przygnębia.
Mam nadzieję, że to forum pomoże mi znaleźć coś nowego do palenia i rzetelnych sprzedawców.
Przepraszam za mój polski, muszę korzystać z tłumacza (jedyny polski, który znam, to k**** ;P).
Jestem zasadniczo pyroheadem i fakt, że nie mam już dostępu do a-PiHP i MDPHP, bardzo mnie przygnębia.
Mam nadzieję, że to forum pomoże mi znaleźć coś nowego do palenia i rzetelnych sprzedawców.
Przepraszam za mój polski, muszę korzystać z tłumacza (jedyny polski, który znam, to k**** ;P).
15.08.2024, 19:55
Nom, tyle depresji oddechowych co ty to nikt nie przeżył, ale jak to sie mówi, głupi ma zawsze szczęście
16.08.2024, 10:13
(15.08.2024, 15:55)voice.of.voiceless napisał(a): lookingformdpv to forum przeżyło najgłupszych narkomanów na świecie, trust me
To chyba zapomniałeś co się odpierdala na dopku😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.08.2024, 14:47
W sumie racja xd
NIE dla OPIO !!!