Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
(09.08.2024, 21:05)kot_kreskowy napisał(a): To, że ludzie mówią, że ten nep jest lepszy od nepa co miał bezcielesny, wcale nie oznacza, że tamten był chujowy bo osobiście opierdoliłem tamtego ok 40 gram i była kosa jak sam skurwysyn (mocowo porównywalna z alfą) i to nie jest tylko moje zdanie, a argumenty typu walenie konia czy to że bezcielesny zniknął, nie są żadnymi argumentami opiniujacymi dany sort.
Pamiętaj, oceniaj obiektywnie, a jeśli myślisz, że dodanie w czyimś kierunku kilku "kurew" lub "cweli" doda sortowi +2 do mocy, to jesteś niemądry, natomiast twierdzenie, że tamten sort był chujowy to ewidentne KŁAMSTWO.
No bo jak?
Skoro twierdzisz że miałeś go tyle, że srać się chce, a to sugeruje, że z całym tym nepem zostałeś bo nikt go nie chciał?
Obiektywnie jesteś pan kłamcą panie Szyderca.
Nie zawsze sie z Tobą zgadzam, ale tu jak najbardziej, że "bezcielesny," miał świetny sort i uważam, że wiarygodność co do jakość tesowanego produktu to rzecz mega ważna i jakaś elementarna przyzwoitość.
Co do obecnego tutaj sortu jest on dobry, aczkolwiek...bardzo mocny i uważam, że pofologowanie sobie z dawkowaniem może być bardzo nierozsądne.
Jeśli ktoś myśli, że "sypne sobie wiecej, bo będzie lepiej" to tak tu nie działa.
Dla przykładu grubo ponad 100mg zaowocowało dawno nie uświadczonym pulsem bliskim..."2-jki" z przodu, a raczej mam organizm niezbyt wyczulany na stimy, więc zalecam wyjątkową ostrożność.
Czytajać komentarze, że ten NEP to ten sam co miał " bezcielesny," to wizualnie może i tak, ale zapewniam, jak ktoś miał ten i tamten sort i "testował" organoleptycznie to nigdy nie powie, że działa tak samo...zupełnie inaczej ludzie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Cytat:Co do obecnego tutaj sortu jest on dobry, aczkolwiek...bardzo mocny
...
raczej mam organizm niezbyt wyczulany na stimy
Chyba sobie jaja robisz
A gdzie tu pytanie? Pierdolisz jakies farmazony. Temat dobry ale bez przesady. Raczej masz organizm 'zbyt wyczulany' na stimy.
prostuj się kurwo
16.08.2024, 15:44
Spróbowałem NEPa na kinol. Czy mdłości i lekka duszność oznacza, że przesadziłem czy jestem uczulony? Może zła droga podania?
Jak mam uczulenie to się wku@#$_
:{
Jak mam uczulenie to się wku@#$_
:{
16.08.2024, 16:53
A z reguły bierze się do 50 mg i to dla niektórych może być i tak troche za dużo tak więc podejrzewam że przesadziłeś, zwłaszcza że chyba jeszcze nie miałeś z tą substancją styczności.