Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
17.08.2024, 14:02
DGEloV jestem w chuj za, zrobić jakiś turniej szachowy na kurniku, 32 osoby dzielimy na dwie grupy i każda z tych grup wyłoni jednego finaliste, którzy zmierzą się w finale
będzie mecz o 3 miejsce, w którym zmierzą się przegrani ostatnich meczów (półfinałów) grupy
nagrody proponuję tak:
1. miejsce (zwycięzca calego turnieju) - otrzymuje voucher do wydania w sklepie Escobar na kwotę 800PLN
2. miejsce (przegrany finalista) - otrzymuje voucher do wydania w sklepie Escobar na kwotę 500PLN
zwycięzca meczu o trzecie miejsce otrzymuje voucher do wydania w klepie Szefa na 200PLN
zapraszam do dyskusji
będzie mecz o 3 miejsce, w którym zmierzą się przegrani ostatnich meczów (półfinałów) grupy
nagrody proponuję tak:
1. miejsce (zwycięzca calego turnieju) - otrzymuje voucher do wydania w sklepie Escobar na kwotę 800PLN
2. miejsce (przegrany finalista) - otrzymuje voucher do wydania w sklepie Escobar na kwotę 500PLN
zwycięzca meczu o trzecie miejsce otrzymuje voucher do wydania w klepie Szefa na 200PLN
zapraszam do dyskusji
17.08.2024, 17:19
Pomysł interesujący nie powiem że nie, ale jak sam napisałeś - jedyna forma udziału to turniej.
Pomyślimy, zobaczymy czy ma to sens żeby puścić dalej.
17.08.2024, 17:31
W sensie jako nagrody za konkursy rozumiem?
Bo jeżeli tak to wyobraź sobie że idziesz, nie wiem, do roboty albo do lekarza a tam jakiś typ z koszuleczką z forum kompletnie nieświadomy że ty wiesz XDD
Bo jeżeli tak to wyobraź sobie że idziesz, nie wiem, do roboty albo do lekarza a tam jakiś typ z koszuleczką z forum kompletnie nieświadomy że ty wiesz XDD
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
17.08.2024, 19:44
KoneserTanichWin już sobie wyobrażam jak zwycięzca wchodzi do roboty w koszulce z napisem typu "Nie zamulaj. Dopalaj." I taką białą krechą pod nim 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.08.2024, 22:11
(17.08.2024, 19:44)kurvvisko napisał(a): KoneserTanichWin już sobie wyobrażam jak zwycięzca wchodzi do roboty w koszulce z napisem typu "Nie zamulaj. Dopalaj." I taką białą krechą pod nim 😆
E KURWA ALE BYM TAKĄ NOSIŁ XDDD
prostuj się kurwo
18.08.2024, 23:57
Ogólnie bardzo spoko koncept, podoba mi się chociaż myślę że coś troszkę subtelniejszego by się przydało