Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
w**.rc*hemi*alla*s.stor*
21.08.2024, 05:34
Oferta ogromna.
Nawet Metakwalon w prochu hehe.
Apvp, aphp, Hexen.
Nie wiem. Narazie napisałem na telegram do gościa. Ale chyba zbyt pięknie by było prawdziwe
Wałek?
Ten Metakwalon i reszta kusi. Ale chyba za piękne by było prawdziwe
Hahahahha
Nawet Metakwalon w prochu hehe.
Apvp, aphp, Hexen.
Nie wiem. Narazie napisałem na telegram do gościa. Ale chyba zbyt pięknie by było prawdziwe
Wałek?
Ten Metakwalon i reszta kusi. Ale chyba za piękne by było prawdziwe
Hahahahha
22.08.2024, 10:04
Z mojej perspektywy najdziwniejsze wydaje się że vendor ma w sprzedaży MDPV którego nie ma nikt od grubo przeszło dekady na clearnecie
Nawet na cebuli nie znalazłem legitnego MDPV no chyba że ktoś posiada inne info to proszę niech mnie oświeci.
Nawet na cebuli nie znalazłem legitnego MDPV no chyba że ktoś posiada inne info to proszę niech mnie oświeci.
22.08.2024, 11:15
Hexen i MDPV wystarczy żeby zapaliły się lampki że to walek, bo obu substancji w clearnet nie uraczysz.
Na cebuli coś ruszyło z Hexenem ponownie, a mdpv widziałem w marcu u jednego V na cebuli
Na cebuli coś ruszyło z Hexenem ponownie, a mdpv widziałem w marcu u jednego V na cebuli
22.08.2024, 11:26
No to mdpv też bije po oczach.
Hexen? Może i ma ale też w to wątpię. No ale wrzuciłem bo może ktoś coś zamówi drobnego i potwierdzi czy legit. Ja z dwóch źródel zamówiłem. Narazie niby ok. Zobaczymy czy doleci i co doleci?
No żeby zmylić niebieskich hahahah
Hexen? Może i ma ale też w to wątpię. No ale wrzuciłem bo może ktoś coś zamówi drobnego i potwierdzi czy legit. Ja z dwóch źródel zamówiłem. Narazie niby ok. Zobaczymy czy doleci i co doleci?
22.08.2024, 11:57
Tak tak, mtq w prochu, mdpv, hexen, i co jeszcze?
btw rozjebało mnie że gwiazdkujesz litery w "www"
btw rozjebało mnie że gwiazdkujesz litery w "www"
23.08.2024, 05:38
(22.08.2024, 11:26)GokuVegetaFist napisał(a): No to mdpv też bije po oczach.
Może ktoś coś zamówi? Może sam zamów i powiedz a nie liczysz że ktoś utopi siano w razie scamu
23.08.2024, 05:48
A umiesz czytać? Bo chyba z tym ciężko jak widzę. Przecież jasno napisałem że zamówiłem u dwóch już 🤦🏻
Czytaj ze zrozumieniem ok?
Napisałem, że zamówilem już z dwóch sklepów innych..i zdam relacje czy legit.
W czym ty widzisz problem???
(23.08.2024, 05:38)kinia03x napisał(a): Może ktoś coś zamówi? Może sam zamów i powiedz a nie liczysz że ktoś utopi siano w razie scamu
Czytaj ze zrozumieniem ok?
Napisałem, że zamówilem już z dwóch sklepów innych..i zdam relacje czy legit.
W czym ty widzisz problem???