Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
(16.08.2024, 22:56)kot_kreskowy napisał(a): Zwijki? Serio kurwa?
Amatorzy...
Przecież sniffera można zrobić z czegokolwiek.
Z długopisa, kawałka rurki czy nawet wężyka gumowego.
Plusy jakie niesie korzystanie ze sniffera:
- oszczędzasz środowisko(zwijki z zeszytu)
- nie narażasz siebie na bakterie (zwijki z banknotów)
- sniffer można umyć po każdym użyciu
Po tym jak walę ponad rok tylko ze sniffera to zwijki uważam za gówno i chujostwo.
W dodatku obrzydliwe chujostwo.
Bleee
...a na "hui" mnie ten snyffer ;-) ...ze slomki ktora uprzednio obetniesz wedle uznania i zyczenia, "wyindywidualizowana" slomka tzw.
"oszczedzasz srodowisko... walczmy dalyj przypinajac sie kajdanami do drzew ktore maja byc sciete, przez pana piłe z teksaanskiej masakry...
20.08.2024, 13:21
Słomka
Metalowa rura taka jak kiedyś miałem była idealna niestety wyrzuciłem.ja na fazie do kosza
Metalowa rura taka jak kiedyś miałem była idealna niestety wyrzuciłem.ja na fazie do kosza
21.08.2024, 10:17
Hah MISZCZ maskowania 😅
Spotkaliście się kiedyś z młynkiem który nadał by się do kryształu? Ale taki żeby mielił na pyłek ?
Spotkaliście się kiedyś z młynkiem który nadał by się do kryształu? Ale taki żeby mielił na pyłek ?
ja miałem kiedyś taki breloczek do kluczy słonika otwierał się a środek był pusty nie dużo się tam mieściło 1g
zwykłym młynilkiem do kawy zmielisz na proch
(21.08.2024, 10:17)Zkittlez napisał(a): Hah MISZCZ maskowania 😅
zwykłym młynilkiem do kawy zmielisz na proch