Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zaczeła się twoja przygoda z forum research chemicals itp
22.07.2024, 08:07
Zwyczajnie zacząłem wpisywać w wyszukiwarkę dopalacze sklepy itp i tak trafiłem na dopka a to miejsce znajomi mi polecieli.
23.07.2024, 12:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2024, 12:40 przez DannyDeVito.)
W 2008 jak jeszcze nikt nie wiedzial co to mefedron, i sprzedawalem "sole do kapieli" w sklepie kolekcjonerskim :-). Kojarzy ktos taki produkt jak Kalasznikov? 0.3g po 50 cbln szlo. I jak ktos przyszedl pierwszy raz, w poludnie, to doslownie taka osoba przychodzila jeszcze 5-6 razy po nastepne a co niektorzy jeszcze przylazili przed zamknieciem sklepu zebym dal w kredo a sklep 7 dni w tygodniu do 24 byl czynny .
Pamietam ze jeszcze na sklepie calego fallouta 1 przeszedlem bo mialem jakiegos bieda kompa.
Pamietam ze jeszcze na sklepie calego fallouta 1 przeszedlem bo mialem jakiegos bieda kompa.
30.07.2024, 05:47
No u mnie chyba z ciekawości jescze jak pootwierali te sklepy dopalacze to kupiłem coś na BZP to się chyba tak nazywa. Taka ogromna czerwona tabletka..diablo czy coś. Jprdl..jak to weszło to 10h mnie trzymało hahaha a zjazd katastrofa. Potem jeszcze parę rzeczy kupiłem. Ivory, green power.
Następnie już natknąłem się na sklepy online z RC i tak już zostało do dziś
Następnie już natknąłem się na sklepy online z RC i tak już zostało do dziś
22.08.2024, 15:51
pierwsze forum to oczywiscie hajpik a znalazlem go szukajac jakiegos latwo dostepnego narkotyku chyba wtedy wpisywalem galke w google i samo dokonczylo mi hype a ze bylem ciekawy co to, to sobie sprawdzilem i niestety wciagalem sie w ten cpunski swiat