Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB
23.08.2024, 09:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2024, 10:03 przez Ell Ćpunek.)
Kiedyś jak pierwszy raz jadłem 6-apb to było ze 2 lata przed tym ciągiem który obecnie opisywałem poniżej. Zjadłem 0.8-0.9 apb i byłem strasznie powyginany nie dało sie za bardzo ale było mega chęć do rozmowy. Próbowałem naprawić zepsuty głośnik ale tylko powyrywałem kabelki, nic robić potem po fazie odcieło mi świadomość i zesrałem sie koledze w pokoju na podłogę. ziomek wbija do pokoju i czuje zapach kupy zapalił światło a tam ja w połowie bez spodni i gaci i moja noga w gównie a ja na łóżku w połowie na podłodze. Dostałem kopa na obudzenie, mówi zesrałeś sie kur** na podłoge a ja patrze na te gówno pomiędzy palcami od stopy i ruszam palcami w tym gównie i mówie chlap chlap na co ziomek żebym to posprzątał to wziełem kołdre z łóżka i wytarłem. obok spał jego młodszy brat któremu prawie nasikałem na głowe bo zapomniałem dodać że siku też zrobiłem wtedy. To był jeden z ciekawszych moich akcji na odcinie chociaż mam jeszcze lepsze akcje.
6-apb wspominam bardzo przyjemnie
Wygląd; brązowy dosyć suchy lekko wilgotny
Smak: chmiczny ciężki
Waliłem ciąg na apb w pracy przez kilka dni
Zaczynałem od na oko 0.2
Militko na ciele, duża chęć do rozmowy micha się ciszyła czas trwania 3-5 godzin potem efekty słabną
Z każdym dniem musiałem zjadać więcej i więcej aż jadłem 0.6
efekty po tygodniu były takie że 2 tygodnie srałem dziwnie pachnącą wodą
zjazd do przeżycia bo zapity wódą
6-apb wspominam bardzo przyjemnie
Wygląd; brązowy dosyć suchy lekko wilgotny
Smak: chmiczny ciężki
Waliłem ciąg na apb w pracy przez kilka dni
Zaczynałem od na oko 0.2
Militko na ciele, duża chęć do rozmowy micha się ciszyła czas trwania 3-5 godzin potem efekty słabną
Z każdym dniem musiałem zjadać więcej i więcej aż jadłem 0.6
efekty po tygodniu były takie że 2 tygodnie srałem dziwnie pachnącą wodą
zjazd do przeżycia bo zapity wódą
23.08.2024, 10:13
Ell Ćpunek to jest tak mocne, że nadaje się osobno na post do działu Trip Raporty pozdro swirze
23.08.2024, 10:53
Dobry skurwiel😂
Kurwa, a myślałem, że tylko ja jestem na tyle popierdolony...
Kurwa, a myślałem, że tylko ja jestem na tyle popierdolony...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?