Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
27.02.2024, 23:38
wszystko leci sniffem.
ja się tymi zabawkami bawię juz 5ty rok
ja lubię grubo, ale widzę niektórzy tylko smyranko
ja się tymi zabawkami bawię juz 5ty rok
ja lubię grubo, ale widzę niektórzy tylko smyranko
28.02.2024, 00:55
dla mnie to jedyna prawilna droga podania
na połyk mi niedobrze, próbowałam kilka razy z tym samym skutkiem
pozatym, jak mam za mało i widzę, że ładuje się leniwie po prostu dociągam, w przypadku połyku nie ma drogi odwrotu a nie lubię się NIEKONTROLOWAĆ
wiadomo, że czasami można trafić na zły sort np spidujący a to już katastrofa dla mnie na imprezie
na połyk mi niedobrze, próbowałam kilka razy z tym samym skutkiem
pozatym, jak mam za mało i widzę, że ładuje się leniwie po prostu dociągam, w przypadku połyku nie ma drogi odwrotu a nie lubię się NIEKONTROLOWAĆ
wiadomo, że czasami można trafić na zły sort np spidujący a to już katastrofa dla mnie na imprezie
28.02.2024, 01:04
(27.02.2024, 16:47)DarkSonia napisał(a): ekonomiczne, w sensie dorzutek.
300mg 4MMC wystrzeli mnie może na jakąś godzinkę przy dobrych wiatrach, potem lecę kolejną dawkę
300mg 3MMC to zabawa na około 3godziny,i w sumie mam dość, a jak poprawiam to zwykle max 100mg i jest na prawdę spoko impreza, i mogę wracać do towarzystwa
3 i 4 mmc to zupełnie inne substancje. Nie ma sensu ich porównywać. 4mmc działa krócej ale i wystrzał neuroprzekaznikow jest większy.
28.02.2024, 01:35
ja ich nie porównuję, tylko dawki wychodzą mi mniej więcej takie same w nich czuję sie najlepiej a biore regularnie co tydzień
czasami lubię plusz po 3jce czasami nieogar po 4ce obie substancje są kosmiczne dla mnie
czasami lubię plusz po 3jce czasami nieogar po 4ce obie substancje są kosmiczne dla mnie
09.07.2024, 10:01
zwyrol_gw 4 i 3 ;-) mefisto, idzie bardziej w strone serotoniny, potem dopa i nora...natomiast jak to 3 idą w dope i nore przede wszystkim...wyjatkeim tu jest 3MMC ktory uderza rowniez w receptory serotoninowe...wiec wielu userow praktykuje Bombke i na wejsciu sniff...
Dla mnie to najlepsza postac 3 dostepna...lecz i tak 4 cenie bardziej...
w wychwycie wyglada to tak, im mniejsza wartosc tym lepiej ;-)...
Dla mnie to najlepsza postac 3 dostepna...lecz i tak 4 cenie bardziej...
w wychwycie wyglada to tak, im mniejsza wartosc tym lepiej ;-)...
23.08.2024, 11:14
Osobiście z ketonów to chyba najbardziej mi siada 3/4 mmc
3 mmc z posmakiem ogórków pyszne
Fajnie klepie czas działania też spoko 2 godziny potem słabnie jedyny minus to z ruchaniem czasem problemy ale mam tak tylko po 3mmc
najwięcej zjadłem 1 g
często jadłem po 0.5 na sniff i miazga powyginany jak paragraf
3 mmc z posmakiem ogórków pyszne
Fajnie klepie czas działania też spoko 2 godziny potem słabnie jedyny minus to z ruchaniem czasem problemy ale mam tak tylko po 3mmc
najwięcej zjadłem 1 g
często jadłem po 0.5 na sniff i miazga powyginany jak paragraf
25.08.2024, 16:22
no właśnie 3Jkę cenię sobie za długość działania i tę nute dopaminki która super gra z serotoninką, której w mefku jest aż nadto
każda z tych substancji ma swój urok
każda z tych substancji ma swój urok
25.08.2024, 20:14
Szkoda że tak słabo dostępne jest 3 mmc. Ciekawe dlaczego? Przecież mefka jest nawet dostępna już nie mówiąc o 3 cmc i 4 cmc