Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Super Punkt
Na forum mamy plusy i minusy, wiadomo jak one działają
myślę, że w ramach atrakcji ku temu aby ludzie nie pisali pierdołół tylko coś wartościowego mozna by przyznawać taki tzw SUPER PUNKT
nie wiem w postaci serduszka albo po prostu sygnowany jaką ikonką
taki punkt miałby każdy użytkownik, który mógłby przyznać tylko raz na 24h
myślę, że ranga postów i ich wartość mogła by się podnieść
co o tym sądzicie?
myślę, że w ramach atrakcji ku temu aby ludzie nie pisali pierdołół tylko coś wartościowego mozna by przyznawać taki tzw SUPER PUNKT
nie wiem w postaci serduszka albo po prostu sygnowany jaką ikonką
taki punkt miałby każdy użytkownik, który mógłby przyznać tylko raz na 24h
myślę, że ranga postów i ich wartość mogła by się podnieść
co o tym sądzicie?
masz inny pomysł jak podnieść wartość treści na forum? ja mam taki forum fajne można by je rozwinąć
a ludziki lubią dostawać plusiki, gratisy czy nagrody
może nawet Escobar sponsor nagród podszedł by do takich użytkowników z jakąś nowa inicjatywą
a ludziki lubią dostawać plusiki, gratisy czy nagrody
może nawet Escobar sponsor nagród podszedł by do takich użytkowników z jakąś nowa inicjatywą
24.08.2024, 13:00
bez sensu, ludzie tutaj nie potrafią sensownie korzystać z plusów i minusów, spamując się nimi wzajemnie, a co dopiero takimi ekstra punktami
24.08.2024, 15:14
No kurwa 😎
Dodatkowy wór samplowy zawsze na propsie
Dodatkowy wór samplowy zawsze na propsie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.08.2024, 17:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2024, 17:34 przez voice.of.voiceless.)
kej9 nie ma szans, przecież invision to niemożliwe na tym forum
a co do pomysłu z nagrodami, to na początku były też 3g za top reputację, ale oczywiście przez pewne ancymony Escobar się wkurwił i to wycofał, widząc, że niektórzy nawet like'ami się nakurwiają
a co do pomysłu z nagrodami, to na początku były też 3g za top reputację, ale oczywiście przez pewne ancymony Escobar się wkurwił i to wycofał, widząc, że niektórzy nawet like'ami się nakurwiają