Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Super Punkt
Maniek argument dla admina - Conversión o Plomo.
prostuj się kurwo
24.08.2024, 18:47
(24.08.2024, 17:32)voice.of.voiceless napisał(a): kej9 nie ma szans, przecież invision to niemożliwe na tym forum
Wszystko jest możliwe na tym forum, ale do tego konkretnego pomysłu (przesiadka na Invision) trzeba przekonać admina mocnymi argumentami. Technik forum próbował, ja próbowałem, ale widocznie nasze argumenty nie były wystarczająco mocne.
24.08.2024, 19:01
Maniek a moze by tak jeszcze jakieś emotki forumowe dodać, fajnie że działają normalne te smartfonowe ale lubię te forumowe xd jakieś z gg może <sex>
Ogólnie forumowe emotki są kozackie najbardziej lubię tą Jeszcze więcej unikalnych emotek poproszę. Być może ta konkretnie nie jest unikalna ale już zapomniana.
Sample za reputację też fajna sprawa xd jak zbieranie punktów lojalnościowych, plus katalog nagród stworzyć xd oo jakieś unikalne karty do dziabania z logiem forum lub inne unikalne gadżety które dałoby się zdobyć tylko za punkty reputacji. Dodałoby to troszkę ekskluzywności do recenzji, niczym wizytówka forumowicza. Złota karta dopal
Ogólnie forumowe emotki są kozackie najbardziej lubię tą Jeszcze więcej unikalnych emotek poproszę. Być może ta konkretnie nie jest unikalna ale już zapomniana.
Sample za reputację też fajna sprawa xd jak zbieranie punktów lojalnościowych, plus katalog nagród stworzyć xd oo jakieś unikalne karty do dziabania z logiem forum lub inne unikalne gadżety które dałoby się zdobyć tylko za punkty reputacji. Dodałoby to troszkę ekskluzywności do recenzji, niczym wizytówka forumowicza. Złota karta dopal
Mglus808 pewnie. i sample za rejestracje by sie przydaly, a na odchodne jakas odprawa. pierdolenie na czacie tak za darmo to tez mi sie nie widzi a tak serio to mozna by wyjebac topke z nagrod. rowno po te 3 czy 5g za aktywnosc i ta 10 np za najlepszy post. problem wyscigow kto nasra wiecej za dyche rozwiazany xd
prostuj się kurwo
24.08.2024, 22:07
uP. no właśnie o tym piszę, wiele osób ( zwłaszcza nowych ) napiepsza ostatnio jakimiś dziwnymi dopiskami do zdań innych userów, stąd padł ten pomysł
który oczywiście można rozwinąc o inne opcje, które sa do dogadania
ważne aby posty wnosiły coś do dyskusji
a nie tylko tekst "no masz racje", albo "no w sumie fajnie mnie tez klepło"
który oczywiście można rozwinąc o inne opcje, które sa do dogadania
ważne aby posty wnosiły coś do dyskusji
a nie tylko tekst "no masz racje", albo "no w sumie fajnie mnie tez klepło"
25.08.2024, 03:06
wiesz,
trzeba tez odsiać od razu ludzi, którzy kompletnie mają w d$%ie forum i jego rozwój,
o samplach darmowych mogą tylko pomarzyć,
a jak ktoś wygra to trzeba mu to upier...lić bo czemu nie!
z zasady "ja nie mam to ty tez mieć nie będziesz"
rozmawiamy o rozwoju tego wątku z nagrodami ( jesli istnieje taka opcja )
a nie o jego upiepszeniu
trzeba tez odsiać od razu ludzi, którzy kompletnie mają w d$%ie forum i jego rozwój,
o samplach darmowych mogą tylko pomarzyć,
a jak ktoś wygra to trzeba mu to upier...lić bo czemu nie!
z zasady "ja nie mam to ty tez mieć nie będziesz"
rozmawiamy o rozwoju tego wątku z nagrodami ( jesli istnieje taka opcja )
a nie o jego upiepszeniu
25.08.2024, 10:01
(24.08.2024, 12:33)LOBO napisał(a): Ale tylko jak ikonka bedzie slitasny rozowy flaming❤
A moze b6c super debil przycisk? Dla najgorszego
Jedyny przycisk jakiego potrzebujemy - "super debil".
A tak na poważnie, jak chcecie jakieś serduszka i inne głupoty, to trzeba przenieść forum na silnik invision board. To próchno nie jest w stanie udźwignąć takich szaleństw technologicznych.
25.08.2024, 11:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2024, 12:23 przez kiertnik82.)
Po co super punkt przyznawany przez jedną osobę!? to będzie tak jak już wcześniej voice.of.voiceless napisał, będą one przyznawane za byle co, rzucane na lewo i prawo. Obecnie "super punktem" jest to gdy dany post polajkuje kilka osób i jest on otoczony zieloną ramką, wtedy wiadomo, że jest wartościowy, ponieważ polubiło go więcej osób, a nie jeden osobnik.
25.08.2024, 12:10
W ogóle jeszcze licznik super punktów jakichś - chodzi mi o to w tej grafice DarkSonia.
Po co taki licznik? Zróbmy super punkt, super debil, super zjeb, super 5 innych rzeczy i w ogóle - i potem najlepiej te wszystkie liczniki umieśćmy pod awatarem. Potem wszyscy będziemy z tymi 20-toma licznikami punktów przy nicku chodzic w każdym wątku tak o:
Na invision była taka funkcja fajna, że jeśli dajmy na to dzisiaj twój post zebrał najwięcej + spośród wszystkich postów na forum, to do licznika "wygranych dni" (czy jakoś tak się to nazywalo) który był na profilu doliczało ci +1, ten licznik po prostu pokazywał ile razy w ciągu jednego dnia twoj post zostal uznany przez userów za ogólnie mówiąc najlepszy.
Po co taki licznik? Zróbmy super punkt, super debil, super zjeb, super 5 innych rzeczy i w ogóle - i potem najlepiej te wszystkie liczniki umieśćmy pod awatarem. Potem wszyscy będziemy z tymi 20-toma licznikami punktów przy nicku chodzic w każdym wątku tak o:
Na invision była taka funkcja fajna, że jeśli dajmy na to dzisiaj twój post zebrał najwięcej + spośród wszystkich postów na forum, to do licznika "wygranych dni" (czy jakoś tak się to nazywalo) który był na profilu doliczało ci +1, ten licznik po prostu pokazywał ile razy w ciągu jednego dnia twoj post zostal uznany przez userów za ogólnie mówiąc najlepszy.