Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
24.08.2024, 22:44
Po nepie to można kutasem masło ubijać i jeszcze z 1000 gwoździ przybic za każdym razem dostawałem jebca dziewczyna to aż prosiła żeby już nie orać polecam dla amatorów mocnych wrażeń tylko nie za dużo żeby się wyjebać jak posąg bo wtedy to do domu 🍊 i jazda na ręcznym w połączeniu z sufitową też coś pięknego parę razy sobie tak leżałem myślałem nad życiem i też nasunęło mi to parę mocnych konstrukcji na temat życia i siebie i to były jak najbardziej dobre i pozytywne przemyślenia i zmiany zawsze na drugi dzień czułem się jak po wyjściu od dobrego psychologa 😁🦉
25.08.2024, 12:42
Ja rozumiem być poronionym z jakąś dupą to jest magia 😍
Ale samego kurwa nie wiem jak wy umiecie się skupić mi libido skoczy przechodzę do konkretów i nawet 2 minuty nie miną i przestaje bo się tylko wkurwiam. XDD
Ale samego kurwa nie wiem jak wy umiecie się skupić mi libido skoczy przechodzę do konkretów i nawet 2 minuty nie miną i przestaje bo się tylko wkurwiam. XDD
25.08.2024, 12:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2024, 12:44 przez voice.of.voiceless.)
Chemsex - najlepsza, najskuteczniejsza metoda do usmażenia sobie receptorów na wieki wieków
25.08.2024, 19:21
Be objective and honest.
25.08.2024, 19:40
JureKiler jest w kurwę badań na pubmedzie jak chemsex wiąze się z rozwojem psychozy, chorobami wenerycznymi czy pogłębieniem uzależnień od substancji psychoaktywnych np. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36546999/, nie mam siły teraz tego tłumaczyć, z partnerką to jeszcze nie aż takie destrukcyjne, ale walenie konia po dragach, to podwójna, wykurwista dawka dopaminy. Samo walenie konia zdrowe dla psychiki nie jest, a co dopiero po dragach.
25.08.2024, 19:46
Ja miałem okres w życiu za czasów a pvp, że sex był niczym bajka.
Posmakowała moja kobieta też jej się spodobała to całą noc spokoju nie dawała.
Uzależnia to w huj bo normalny sex nie daje już takiej przyjemności ....
To się może da jakoś leczyć ?
Posmakowała moja kobieta też jej się spodobała to całą noc spokoju nie dawała.
Uzależnia to w huj bo normalny sex nie daje już takiej przyjemności ....
To się może da jakoś leczyć ?
25.08.2024, 20:08
Co innego gdy ktoś wali kapucyna czy rucha po dragach co kilka dni czy co tydzień a co innego gdy ktoś to robi raz na jakiś czas niezbyt często
25.08.2024, 21:39
Na pascie holenderskiej najpierw wiele dni fantazjowania w kapsule medytacyjnej. Nastepnie majac wlasna belletrystke erotyczna srogie jebanie lozka przez gacie orgazmy takie ze jezor na zewnatrz, galy na zewnatrz, a jak bylem u babki to musialem wyc w poduszke zeby nie przybiegla co tu sie odpierdala, a odpierdalalo sie ze szok. Niestety z czasem zaczalem walic takie ilosci ze fiut sie zatrzaskiwal i wyjszczac sie trudno bylo tak ze pod prysznic goraca woda trzeba za kazdym razem sisiora i czasem musialem sie zesrac odrazu zeby sie wyszczac. Takze szukam czegos innego bo feta chyba juz mi sie przyzyla. No i zeby zreszta moze nie tak jednostronnie, zajac sie tez czyms innym.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
25.08.2024, 21:51
Czy masturbacja jest zdrowa?
Perspektywa seksu solo zmieniła się z postrzegania go jako szkodliwego i dewiacyjnego zachowania na aktywność naturalną wynikającą z fizjologii naszego organizmu, a nawet wpływającą pozytywnie na zdrowie psychiczne i somatyczne.
Badania naukowe oraz praktyka kliniczna dowodzą, że ocena wpływu masturbacji na zdrowie jest uzależniona przede wszystkim od subiektywnych odczuć danego człowieka. Akceptacja zachowań autoerotycznych, odczuwanie przyjemności i zadowolenia wiążą się z wyższym poziomem samoakceptacji, satysfakcji z życia seksualnego oraz lepszym funkcjonowaniem psychicznym. Ma to bezpośredni związek ze zdrowiem somatycznym.
Zadowolenie z autoerotyczności:
- wpływa na lepszą jakość i ilość snu,
- reguluje gospodarkę hormonalną,
- zmniejsza występowanie trudności psychicznych (lęku, napięcia, stresu),
- poprawia pamięć i koncentrację,
- reguluje pracę układu krążenia, oddechowego i mięśniowego.
Niektóre z doniesień wskazują również, że masturbacja może być korzysta w terapii zaburzeń erekcji, wytrysku zbyt wczesnego oraz anorgazmii (braku orgazmu).
Źródło:
https://www.superpharm.pl/blog/czy-mastu...est-zdrowa