Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Adaptogeny - wpływ na człowieka
LOBO Jak pies sie nudzi to jaja se liże
Cytat:Badania przeprowadzone przez zespół badawczy Aggarwala w 2013 roku potwierdziły przeciwrakowe i przeciwzapalne działanie CFT i poszczególnych składników kurkumy, takich jak turmeryna, rurmeron, elemen, furanodyn, kurdion, bizakuron, cyklokurkumin, celebin A i germakron.
prostuj się kurwo
24.08.2024, 15:38
(24.08.2024, 00:33)DarkSonia napisał(a): wg. rady
"Kardaryna (GW501516) jest SARM-em (Selective Androgen Receptor Modulator), a nie adaptogenem. Choć czasem jest mylnie klasyfikowana, ponieważ technicznie rzecz biorąc, nie jest klasycznym SARM-em ani adaptogenem, jej działanie polega na aktywowaniu receptorów PPARδ, co wpływa na metabolizm tłuszczów i wytrzymałość. Jest często stosowana w sporcie, choć jej użycie jest kontrowersyjne i zakazane w wielu organizacjach sportowych.
Adaptogeny to natomiast substancje roślinne, które wspierają organizm w przystosowywaniu się do stresu, ale nie mają bezpośredniego związku z modulacją receptorów androgenowych.
"
+ nie do końca rozumiem o czym piszesz chodziło Ci o mój wcześniejszy wpis? czy chodzi ogólnie o adaptogeny czy o co?
napsialem przecie "zrobilam maly research"...zatem logiczne ze do tego posta z lista adaptogenow...ten ciag Twoj 2 miessieczny to bylo codziennie na mefie ?? i nagle odsatwienie?;-)
kej9 widze ze ostro zakochany zaprosiles juz na randke? czy sie wstydzisz;-)
25.08.2024, 19:44
byłam już w takim punkcie, że nie schodziłam poniżej 2G na dzień
tak byłam na skraju, ale choroba mamy mnie chyba obudziła i rzuciłam to z dnia na dzień
do tego fajki i piwko poszło w odstawkę, zrobiłam sobie postanowienie i na razie się go trzymam
ale wiadomo jak to jest z tymi stymulantami, odstawiasz to ciało reaguje odpowiednio
problemy z jedzeniem, ze spaniem ze wszystkim
stąd zaczęłam się interesować roślinkami, nie chcę żadnych tabletek które zamiast mi pomóc wpiepszą mnie w jeszcze gorsze ścierwo
narazie ogarniam na spokojnie:
kurkumę, surowe kakao, ashwagande + witaminy z olimpu
o i zaczęłam biegać na wage raczej nie narzekam bo szczupła byłam zwsze odkąd pamiętam ale ewidentnie kardio było słabe
bez biegania nawet dnia nie zaczynam
jak kto ma jakieś pomysły jeszcze aby wzmocnić naturalnie ciało chętnie poczytam dziękuję wszystkim za pomoc.
tak byłam na skraju, ale choroba mamy mnie chyba obudziła i rzuciłam to z dnia na dzień
do tego fajki i piwko poszło w odstawkę, zrobiłam sobie postanowienie i na razie się go trzymam
ale wiadomo jak to jest z tymi stymulantami, odstawiasz to ciało reaguje odpowiednio
problemy z jedzeniem, ze spaniem ze wszystkim
stąd zaczęłam się interesować roślinkami, nie chcę żadnych tabletek które zamiast mi pomóc wpiepszą mnie w jeszcze gorsze ścierwo
narazie ogarniam na spokojnie:
kurkumę, surowe kakao, ashwagande + witaminy z olimpu
o i zaczęłam biegać na wage raczej nie narzekam bo szczupła byłam zwsze odkąd pamiętam ale ewidentnie kardio było słabe
bez biegania nawet dnia nie zaczynam
jak kto ma jakieś pomysły jeszcze aby wzmocnić naturalnie ciało chętnie poczytam dziękuję wszystkim za pomoc.
26.08.2024, 21:55
nie ma to jak poranna przebiezka do dila odrazu sie czlowiek lepiej czuje
prostuj się kurwo
26.08.2024, 22:17
(25.08.2024, 19:44)DarkSonia napisał(a): jak kto ma jakieś pomysły jeszcze aby wzmocnić naturalnie ciało chętnie poczytam dziękuję wszystkim za pomoc.
- dieta wysokobiałkowa, 2g białka na kg m. c.
- trening 3x w tygodniu po 2 godziny, ja polecam trening siłowy, ale nie jestem kobietą, więc mówię pod siebie
- do ashwy dodać ginkgo biloba oraz bakopę, o czym już wspomniałem
- ograniczyć social media do minimum i przestać skrolować cokolwiek
26.08.2024, 22:54
a wiesz, kupie to Ginkgo Biloba jeszcze, co mi tam - dziękuję za rady
czytam tych wszystkich szamanów z youtube i mnie głowa zaczyna boleć, to chyba niedobrze haha
czytam tych wszystkich szamanów z youtube i mnie głowa zaczyna boleć, to chyba niedobrze haha
27.08.2024, 07:35
no normalnie funkcjonowałam w tym rzecz, ale praktycznie tylko po browarku zasypiałam dopiero a raczej po kilku
nic ogólnie dziwnego się nie działo
nic ogólnie dziwnego się nie działo
27.08.2024, 08:04
Zwyczajnie zacznij regularnie jeść, pic minimum 2.5litra wody dziennie i trochę aktywniejszy tryb życia.
Białka nie polecam jako remedium przy tym co zażywałas, niech organizm wróci na swój właściwy tor i wtedy dopiero uzupełniasz to czego ci brakuje, żeby to wiedzieć zrób podstawowe badania.
Trening silowy nie wskazany kompletnie, pierwsze co zleciało z wagi to mięśnie, trzeba je pierw odpowiedni odżywić a dopiero potem można myśleć o treningu siłowym czy innym treningiem o dużym natężeniu.
Cardio, zacząłbym od zwykłego marszu 4km - 2 w jedną stronę i dwa spowrotem.
A i najważniejsze - 8h snu przez dłuższy czas
Białka nie polecam jako remedium przy tym co zażywałas, niech organizm wróci na swój właściwy tor i wtedy dopiero uzupełniasz to czego ci brakuje, żeby to wiedzieć zrób podstawowe badania.
Trening silowy nie wskazany kompletnie, pierwsze co zleciało z wagi to mięśnie, trzeba je pierw odpowiedni odżywić a dopiero potem można myśleć o treningu siłowym czy innym treningiem o dużym natężeniu.
Cardio, zacząłbym od zwykłego marszu 4km - 2 w jedną stronę i dwa spowrotem.
A i najważniejsze - 8h snu przez dłuższy czas