Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
24.08.2024, 20:51
Dobry wieczór,
4MMC jako podarowana mi nagroda przez dobrego samarytanina, chcący zachować anonimowość. Bardzo dziękuję.
Dziękuję Escobar za realizację tego 🤘
Sort w postaci czegoś pomiędzy kryształem a pudrem, większość sypka z kilkoma grudkami.
Zapach jak na mefedron bardzo delikatny jednak czuć, że to jest TO.
Pierwsza dawka w postaci lagi ok100mg + bomba ok200mg
Pierwsze efekty czuć po 20-25 minutach.
Delikatna serotoninowo-dopaminowa euforia wraz z wyraźną stymulacją typową dla mefedronu.
Nie poczułem większego rozlewu sero, natomiast wynika to z wypłukania zasobów organizmu, przez co poczucie euforii jakby zblokowane.
Libido wyraźnie w górę, nadmierne pocenie się, bardzo silna chęć na więcej.
Czas działania powyższej dawki 1,5 godziny przy czym peak działania zamknął się w godzinie.
Fajerwerków nie poczułem ale też się ich nie spodziewałem - tolerancja.
Sort dobrej jakości, zdecydowanie lepszy i bardziej wyważony od tego co otrzymałem na początku lipca, gdzie zbyt mocno przebijała się noradrenalina.
Przy obecnym sorcie ciężko o przestymulowanie, nie odczuwałem wjazdu na serducho, natomiast zjazd bardzo ciężki po przerobieniu kilku gram.
Sort oceniam subiektywnie na 7/10 natomiast obiektywnie należy dać mocne 9.
Polecam z naciskiem na pobierać 😉
Dzięki Esco 🙋
Metamorfoza
27.08.2024, 09:10
jak na prawidziwy mefedron dawkowanie u niektyorych kosmos 03 na start? wielogodzinna stymulacja po zakonczonej zabawie? ktos jadl prawdziwy mefedron i ma porownanie?
27.08.2024, 11:34
NieMaCiagu ale czym ty się Dziwisz ?
Ja jadłem prawdziwy mefedron z lat 2008-2012 i mogę ci powiedzieć że jest to 1:1 to samo działanie jak wtedy, z tą różnicą że pierwszy raz akurat tak czysty brałem.
Zwróć uwagę że w Polsce głównie ludzie wolą ćpać CMC po którym raz że 4mmc nie zrobi już tego takiego "wow" a po drugie, niektórzy tutaj wala co tydzień w ilościach 8g w ciągu 24h więc czego ty oczekujesz ?
Nie problem w sorcie, który przecież jest ta sama substancjao tej samej strukturze i wzorze.
Napisałeś to w taki sposób jakbyś posiadł tajemna wiedzę niedostępną dla innych, zadajesz pytanie na które odpowie ci nawet najbardziej 'zrobiona' osoba - przy b/k tolerancja rosnie bardzo szybko.
Nie będę pisał o neuro przekaźnikach.
Ja jadłem prawdziwy mefedron z lat 2008-2012 i mogę ci powiedzieć że jest to 1:1 to samo działanie jak wtedy, z tą różnicą że pierwszy raz akurat tak czysty brałem.
Zwróć uwagę że w Polsce głównie ludzie wolą ćpać CMC po którym raz że 4mmc nie zrobi już tego takiego "wow" a po drugie, niektórzy tutaj wala co tydzień w ilościach 8g w ciągu 24h więc czego ty oczekujesz ?
Nie problem w sorcie, który przecież jest ta sama substancjao tej samej strukturze i wzorze.
Napisałeś to w taki sposób jakbyś posiadł tajemna wiedzę niedostępną dla innych, zadajesz pytanie na które odpowie ci nawet najbardziej 'zrobiona' osoba - przy b/k tolerancja rosnie bardzo szybko.
Nie będę pisał o neuro przekaźnikach.
27.08.2024, 11:42
tylko 03 to jest ogromna ilosc gdy normalnie to dziala od 50mg? mowisz przejedzni ludzie to skad wielogodzinna stymulacja po tym obecnym sorcie? po przeczytaniu tego watku tez sa rozne wpisy ze byly rozne batche czyli tez cos dziwnego ze jeden batch nie dzialal dobrze inny ze za mocny inny za slaby. moze ludzie nie maja pojecia jak to powinno dzialac? o wygladzie juz nie mowie bo w 2009 to wygladalo inaczej.
ps. Wola cpac 4cmc ktore nie ma w sobie nic poza pobudzeniem? dziwni ludzie.
ps. Wola cpac 4cmc ktore nie ma w sobie nic poza pobudzeniem? dziwni ludzie.
27.08.2024, 11:50
Stymulacja oczywiście że będzie występować, z uwagi na to jak 4mmc wpływa na neuroprzekaźniki.
Moment w którym nie ma już zbyt dużego wyrzutu serotoniny, kiedy ludzie lecą już 2-3-4 dzień z rzędu bez regeneracji.
Przecież 4mmc należy do grupy stymulantów, więc wielogodzinna stymulacja nie jest niczym dziwnym.
Co do wyglądu, są różne metody podczas procesu twórczego co się wiąże z tym jaki będzie wygląd, na co również może mieć wpływ produktów użytych.
W latach od 2008 roku do delegalu wszyscy jechali na prekursorach z chin.
Każda partia będzie się różnić od siebie, tak samo jak każdy płatek śniegu jest wyjątkowy i wygląda inaczej, nie da się uzyskac identycznie wyglądającego sortu.
Nadmienie jeszcze że niektórzy ludzie, ci sami co łyżkami żarli 3/4cmc i mieli naprawdę duże oczekiwania wobec 4mmc pisali tę opinię że jest "słabe".
Odniose się również do twojej dawki, nawet ja zaczynając przygodę z 4mmc nie zaczynałem od 50mg bo słabo zwyczajnie działało, tylko od 100mg a nie wspominając o tym że należy podać oral + sniff by uzyskać pełną gamę doznań po 4mmc
Moment w którym nie ma już zbyt dużego wyrzutu serotoniny, kiedy ludzie lecą już 2-3-4 dzień z rzędu bez regeneracji.
Przecież 4mmc należy do grupy stymulantów, więc wielogodzinna stymulacja nie jest niczym dziwnym.
Co do wyglądu, są różne metody podczas procesu twórczego co się wiąże z tym jaki będzie wygląd, na co również może mieć wpływ produktów użytych.
W latach od 2008 roku do delegalu wszyscy jechali na prekursorach z chin.
Każda partia będzie się różnić od siebie, tak samo jak każdy płatek śniegu jest wyjątkowy i wygląda inaczej, nie da się uzyskac identycznie wyglądającego sortu.
Nadmienie jeszcze że niektórzy ludzie, ci sami co łyżkami żarli 3/4cmc i mieli naprawdę duże oczekiwania wobec 4mmc pisali tę opinię że jest "słabe".
Odniose się również do twojej dawki, nawet ja zaczynając przygodę z 4mmc nie zaczynałem od 50mg bo słabo zwyczajnie działało, tylko od 100mg a nie wspominając o tym że należy podać oral + sniff by uzyskać pełną gamę doznań po 4mmc
27.08.2024, 13:05
nie wiem co za 4mmc jadles w latach jego dostepnosci wszedzie ale 100 na start w 2008 roku to bylo sporo.
W 2008 ludzie nie byli zajechani dekadą wpierdalania klefedronu.
Jak dasz komus kto nigdy nie ćpał takich rzeczy takie małe ilości o jakich mówisz to go porobi "jak w 2008".
Temat jest taki jak w 2008. Mniej-więcej. Mefedron sie nie zmienił. To dalej jest 4-metylometkatynon.
To nie jest jakiś podrzędny, brązowy sort żeby można było mówić o jakimś dramatycznym spadku mocy z powodu czystości 60%.
Substancja jest taka sama jak była kiedyś, to wasze receptory nie są takie jak wiele lat temu.
Jak dasz komus kto nigdy nie ćpał takich rzeczy takie małe ilości o jakich mówisz to go porobi "jak w 2008".
Temat jest taki jak w 2008. Mniej-więcej. Mefedron sie nie zmienił. To dalej jest 4-metylometkatynon.
To nie jest jakiś podrzędny, brązowy sort żeby można było mówić o jakimś dramatycznym spadku mocy z powodu czystości 60%.
Substancja jest taka sama jak była kiedyś, to wasze receptory nie są takie jak wiele lat temu.
27.08.2024, 13:36
patrzac po ostatnim foto to brazowawy jest ale do meritum masz racje zniszczenie postepuje a sort trzeba sprawdzic samemu tylko ten watek zawiera tak przeroznych wpisow gdzie jedne zaprzecza drugiemu ze cholera wie czy to jest faktcznie to co powinno czy ma w sobie czystosc jaka powina byc czy w ogole mamy do czynienia z 4mmc czy z 3mmc tylko ulepszonym jak 3mmc od gienka w pierwszych sortach ono mialo prawie identyczna strukture w wygladzie jak to tylko bylo bardziej w kolor szary.
przydalby sie ktos kto nie zre 3cmc i 4cmc albo chociaz odstawil je na miesiac czy 3 i opisze doznania ale takich to teraz pewnie nie ma
przydalby sie ktos kto nie zre 3cmc i 4cmc albo chociaz odstawil je na miesiac czy 3 i opisze doznania ale takich to teraz pewnie nie ma
Moj znajomy ktory rzadko przyjmował i w sumie malo obcuje z chemia..tylko zielsko praktycznie...jak przyjal jeden z sortow mefista tutajszeych, przed koncem roku...
to patzrac jak wygladal jak sie zachowywal i co mu sie dzialo...to tylko moglem mu powiedzieć...zazdroszcze i piekne masz loty Panie...domine prowadz i quo vadis , takze taaa
i dobrze piszesz NieMaCiagu male ilsoci robią rzetelnie i konkretnie... także mozna wlozyc na regal basni i fantazji te ilsoci i miarodajne recenzje typu 500mg...tuz obok pana samochodzika ;-)
to patzrac jak wygladal jak sie zachowywal i co mu sie dzialo...to tylko moglem mu powiedzieć...zazdroszcze i piekne masz loty Panie...domine prowadz i quo vadis , takze taaa
i dobrze piszesz NieMaCiagu male ilsoci robią rzetelnie i konkretnie... także mozna wlozyc na regal basni i fantazji te ilsoci i miarodajne recenzje typu 500mg...tuz obok pana samochodzika ;-)