Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Powrót do picia?
31.01.2024, 00:48
Dokładnie panie Kocie. Bycie pijanym to wątpliwa przyjemność jak z tego powodu zupa zaczyna być zbyt słona albo dzieci za głośno oddychają a żona jakoś krzywo się dzisiaj patrzy. To straszne jak wiele zła się dzieje z powodu alkoholu który zamiast przynieść ulgę w chujni życia pogarsza wszystko co da się jeszcze pogorszyć.
31.01.2024, 02:45
2,5 roku nie pijesz - po co wracać? Jeszcze żeby to było cos innego, to rozumiem ze może ciągnąć, ale do takiego barachla jak etanol?
31.01.2024, 12:20
Są zloty i upadki ale warto wierzyć w siebie i w to, że da się radę. Staraj się być silny i wierzyć, że się uda 💪. Każdego dnia budzić się i powtarzać sobie " dałem radę jestem silniejszy niż to gówno"
31.01.2024, 12:44
(30.01.2024, 20:27)Elvis Kreśle napisał(a): Ale zawiodłem...
Najbliższych...
Wiadomo. Wiedzą jak to jest jak pije. Chciałbym od jutra nie pić... Żeby Ich uspokoić. Pokazać, że to był tylko mały błąd.
Damy radę. 😁
Szczerze mówiąc tęgo już nie pamiętam jak pisałem... co to za gorzkie żale 🤣
Nie ma lipy. Stwierdziłem dziś rano, że kac to gówno. Już lepiej zajarać Marii przed snem po której rano czuje się jak młody Bóg 😎
31.01.2024, 20:50
26.08.2024, 23:03
W jego przypadku to lepiej niech pije, niż nakurwia w jednej pompce pirolidynoketony z benzodiazepinami
mówię to, bo znam Go
mówię to, bo znam Go
27.08.2024, 16:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2024, 17:23 przez kiertnik82.)
Jak się ma problem z alkoholem i się w przeszłości odpierdalało, to raczej ciężko będzie Ci kontrolować picie. Duża szansa jest, że stare demony powrócą. A jeżeli mówisz, że byłeś na dnie to może lepiej się od niego odbić i już nie wracać niż kolejny raz prowokować los.
voice.of.voiceless Niby tak jak mówisz, że mniejsze zło, ale czy jeżeli ktoś nadużywa danych substacji i przez to mu się wszystko pierdoli to czy takie mniejsze zło faktycznie w takim przypadku istnieje? Chyba, że jakieś faktycznie przejebane, niebezpieczne miksy, to istnieje mniejsze zło
27.08.2024, 16:59
To zalezy co to znaczy problem z piciem i odpierdalanie? znam przypadek gdzie ktos smakowe 28% moze pic caly dzien i jest potulny jak baranek a dasz mu czystej wodki 40% pare kieliszkow i zaraz sa jazdy i agresor. i to wodka i to wodka a jaka roznica w czlowieku kolosalna.
27.08.2024, 17:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2024, 17:07 przez kiertnik82.)
NieMaCiagu Chodziło mi o uzaleznienie od alkoholu, które w wielu (nie wszystkich) wypadkach kończy się sięganiem po mocnieszy alkohol i różnymi dziwnymi akcjami. Z tym co piszesz to się zgodze, bo ja sam piwa dobrze toleruje, a po wódce miewałem zerwane filmy i różne dziwne akcje mimo iż nigdy nie byłem uzalezniony od alko czy innych substancji.