Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pasjonat.cc
25.03.2023, 10:58
vipchemicals istniał na długo przed pasjonatem.
a te inne sklepy koguciki ludzi od pasjo to był boostlab.fun, rcmonster.io, funky.market i coś tam jeszcze.
a te inne sklepy koguciki ludzi od pasjo to był boostlab.fun, rcmonster.io, funky.market i coś tam jeszcze.
24.04.2023, 22:06
gdyby nie te pierdolone czarodzieje, bakusie i inne gowna, to dzisiaj mielibysmy zupelnie inna polityke dopalaczowa w polsce, kto wie, moze jeszcze bysmy mogli z CMC po ulicy chodzic xD
27.08.2024, 12:39
pedal byl to fakt ale pierwszym winnym byl kolek co wypuscil mocarza lewego po ktorym zaczeli padac ludzie dopiero pozniej pedal.cc
27.08.2024, 17:01
(24.04.2023, 22:06)wwojtuss napisał(a): gdyby nie te pierdolone czarodzieje, bakusie i inne gowna, to dzisiaj mielibysmy zupelnie inna polityke dopalaczowa w polsce, kto wie, moze jeszcze bysmy mogli z CMC po ulicy chodzic xD
Wy nadal nie rozumiecie. Czepianie się dopalaczy to od zawsze temat zastępczy. Jak sobie rząd nie radzi to bierze się za dopy, dragi czy za cokolwiek innwgo. Jak nie pasjo, to kanna jak nie kanna to coś innego.
27.08.2024, 17:59
Pierdolonego czarodzieja pamiętam sam się nim załatwiłem złapałem bucha przy balkonie to dobrze, że drzwi miałem obok to razem z nimi jakoś do łóżka doleciałem......
27.08.2024, 18:41
Hehe czarodziej, ja po tym jak się nażarłem w kfc, na bombie po +100 mg etizolamu stwierdziłem że sobie zapalę czarodzieja przed lokalem, tak kulturalnie rekreacyjnie elegancko. Po benzosach w końcu każdy pomysł wydaje się wspaniały. Ściagnałem bucha i nic, ściagnalem drugiego i nic, już miałem leciec trzeciego.. Jak mnie nagle pierdolnęło to od razu zwymiotowałem w krzaki, zachwiałem się, usiadłem na ławeczce po czym z racji że właśnie zwróciłem swój posilek, to jak gdyby nigdy nic schowałem sprzęt i wstąpilem z powrotem do kfc i zamówiłem jeszcze raz dokładnie to samo, a następnie zasnąłem przy stoliku z żarciem.
Nie wyrzucili mnie, bo pamiętam że się obudziłem (chyba sam albo ktoś mnie szturchnął, żebym ja to kurwa wiedział. ale nie spałem dlugo) i normalnie sobie zjadłem itd. i wyszedłem. xD
Ech pasjonat to był cwaniak pierdolony jakich mało. Kiedys go na czacie na rózowym zapytalem kto mu podsunął taką strategie zdobywania stałych klientów ze do paczek z 5g klefa czy coś takiego wrzucał sample maczany na fencie żeby sie głupie dzieci powjebywały. Zwyzywał mi matke. Ja nie pozostałem dłużnym, on się poskarżył adminowi i dostałem bana, ale mi go zdjął po 30 minutach jak do niego napisałem z nowego konta że no już nie będzie dymów na czacie i się "przeprosiliśmy" z pasjonatem na czacie później jak w jakiejś kurwa szkole podstawowej - "no pogódźcie sie"
Ech pasjonat to był cwaniak pierdolony jakich mało. Kiedys go na czacie na rózowym zapytalem kto mu podsunął taką strategie zdobywania stałych klientów ze do paczek z 5g klefa czy coś takiego wrzucał sample maczany na fencie żeby sie głupie dzieci powjebywały. Zwyzywał mi matke. Ja nie pozostałem dłużnym, on się poskarżył adminowi i dostałem bana, ale mi go zdjął po 30 minutach jak do niego napisałem z nowego konta że no już nie będzie dymów na czacie i się "przeprosiliśmy" z pasjonatem na czacie później jak w jakiejś kurwa szkole podstawowej - "no pogódźcie sie"