Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
28.08.2024, 14:35
(28.08.2024, 14:04)yetow napisał(a): Ezotoriusminimus jak Ty masz takie jazdy że komuś ryj chcesz rozjebać to może lepiej tego nie żryj, skończysz na rozprawie sądowej jak Lifeisbrutal
Oyey to sie tak mowi tylko, a nigdy po odczynnikach nie bylem agresywny, wrecz wycofany, chociaz tego nie bralem nigdy. Licze na to opcje numer 2 czyli yebanie lozka przez gacie. W ostatecznosci sprzatanko tez moze byc. Ludzie, na zartach sie nie znacie czy co?
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
28.08.2024, 20:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 20:24 przez kot_kreskowy.)
Dobry,
Około 5gram tego Escobarowego odczynnika dostałem od kolegi ponad tydzień temu.
To, co tu odpierdala dopamina z noradrenaliną to jest po prostu jakaś magia i nie ma w tych słowach ni krzty przesady.
To jest potwór w każdym względzie 🔥
W pierwszej dawce zarzucono ok 200mg per klama wraz z oral i jaki dało to wjazd, to O KURWA🥰🥰🥰
Libido leci poza jakąkolwiek skalę, początek fazy euforyczny z gigantyczną wręcz stymulacją.
Czasu działania wam nie podam bo po prostu do końca worka nie dopuszczałem by ta wspaniała rzeźnia i rozpusta zarazem puściła😎
Temat testowałem sniffem, oral oraz PR a także pod napletek jako dodatek do standardowych metod podania lecz właśnie temat zapodany 'pod kołnierz' dawał największe libido😎🔥🔥🔥
Całość zrobiona w nieco więcej niż doba, zjazd jak na tak mocny sort jest naprawdę ok i obyło się bez zbędnej męczarni.
Moc jest olbrzymia, na równi z alfami, natomiast działanie o wiele bardziej klarowne.
Noty mogą być tylko jedne: 10/10
UWAGA!
Nie sugeruj się moim dawkowaniem, ja jestem stimowym zwierzakiem, gram grubo od wielu lat i wiem na co się piszę.
Dla własnego bezpieczeństwa zacznij od 50mg, bo mojej dawki nie ogarniesz!
Topowy sort🔥
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.08.2024, 20:51
(28.08.2024, 20:21)kot_kreskowy napisał(a):
Dobry,
Około 5gram tego Escobarowego odczynnika dostałem od kolegi ponad tydzień temu.
To, co tu odpierdala dopamina z noradrenaliną to jest po prostu jakaś magia i nie ma w tych słowach ni krzty przesady.
To jest potwór w każdym względzie 🔥
W pierwszej dawce zarzucono ok 200mg per klama wraz z oral i jaki dało to wjazd, to O KURWA🥰🥰🥰
Libido leci poza jakąkolwiek skalę, początek fazy euforyczny z gigantyczną wręcz stymulacją.
Czasu działania wam nie podam bo po prostu do końca worka nie dopuszczałem by ta wspaniała rzeźnia i rozpusta zarazem puściła😎
Temat testowałem sniffem, oral oraz PR a także pod napletek jako dodatek do standardowych metod podania lecz właśnie temat zapodany 'pod kołnierz' dawał największe libido😎🔥🔥🔥
Całość zrobiona w nieco więcej niż doba, zjazd jak na tak mocny sort jest naprawdę ok i obyło się bez zbędnej męczarni.
Moc jest olbrzymia, na równi z alfami, natomiast działanie o wiele bardziej klarowne.
Noty mogą być tylko jedne: 10/10
UWAGA!
Nie sugeruj się moim dawkowaniem, ja jestem stimowym zwierzakiem, gram grubo od wielu lat i wiem na co się piszę.
Dla własnego bezpieczeństwa zacznij od 50mg, bo mojej dawki nie ogarniesz!
Topowy sort🔥
Boze kochany, kot_kreskowy to naprawde wspanialy chlopiec. Jego chcialbym poznac najbardziej z tego forum. Prawdziwe jebuckie nasienie.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
28.08.2024, 21:47
kot_kreskowy Miszczu, jesteś pewien, że ten numer na karcie z Biedry nie zrobi Ci problemów?
28.08.2024, 22:03
kot_kreskowy domyślałem się, że byś takiego błędu nie zrobił ale lepiej dmuchać na zimne
P.S. Pytanie co do NEPa. Kojarzy ktoś z Was NEBa? Jak ten NEP ma się mocowo no NEBa czy pentka?
P.S. Pytanie co do NEPa. Kojarzy ktoś z Was NEBa? Jak ten NEP ma się mocowo no NEBa czy pentka?
28.08.2024, 22:30
Zamówiłem w ramach nagrody, troszkę się cykam, ale wiem, żeby nie przegiąć.
Nie mogę się doczekać.
Nie mogę się doczekać.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność