Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Identyfikacja substancji
24.12.2022, 03:24
To ja mam zagwostkę. Znalazłem jakiś czas temu portfel i w środku był ten pojemniczek z krystalicznym proszkiem. (coś jak micro 3CMC od 3C kiedyś)
Po spróbowaniu kilku ziarenek na język i stwierdzeniu, że fajnie drętwieje postanowiłem owe na oko 20... Maks 40 mg wciągnąć. Dość wyraźnie piekło przez jakieś dwie minuty. Poczułem delikatną euforię, takie znużenie przyjemne, załączyłem Minimale na słuchawki i poszedłem spać na kilka godzin (bodajże 6). Nie wiem czy był to sen, bardziej takie... Odpłynięcie w muzykę z czuwaniem, ale jednak nie do końca świadomym, bo te 6h minęło w sekundę dosłownie.
Po przebudzeniu się czułem stymulację, większą chęć działania przez cały dzień, bo taką mini nie do końca zadowalającą, ale wyraźną banią. Spakowałem się i pojechałem 800 km walić Guzmana w skutek działania owego czegoś. Powiem szczerze, że dociągałbym gdyby było więcej, ale bez tego zrobiło robotę, dla mnie to jakiś mały majstersztyk chemiczny. 😎
Po spróbowaniu kilku ziarenek na język i stwierdzeniu, że fajnie drętwieje postanowiłem owe na oko 20... Maks 40 mg wciągnąć. Dość wyraźnie piekło przez jakieś dwie minuty. Poczułem delikatną euforię, takie znużenie przyjemne, załączyłem Minimale na słuchawki i poszedłem spać na kilka godzin (bodajże 6). Nie wiem czy był to sen, bardziej takie... Odpłynięcie w muzykę z czuwaniem, ale jednak nie do końca świadomym, bo te 6h minęło w sekundę dosłownie.
Po przebudzeniu się czułem stymulację, większą chęć działania przez cały dzień, bo taką mini nie do końca zadowalającą, ale wyraźną banią. Spakowałem się i pojechałem 800 km walić Guzmana w skutek działania owego czegoś. Powiem szczerze, że dociągałbym gdyby było więcej, ale bez tego zrobiło robotę, dla mnie to jakiś mały majstersztyk chemiczny. 😎
11.02.2023, 14:22
11.02.2023, 14:43
Wziąłem wczoraj może łącznie 300 mg i potwierdzam, nawet sniff prawie niewyczuwalny
11.02.2023, 21:57
Oni wszystko jako mewa sprzedaja nawet rozdzielaja jako mewa speed i mewa eufo xD dlatego wlasnie "" dalem, jak ktos bedzie mial dostep do tego sortu to polecam
28.08.2024, 21:57
(02.08.2024, 16:01)Mglus808 napisał(a): Tak się prezentuje ketamina od Escobar
czy ktoś się orientuje, jaki b-k może latac po mieście który wyglada właśnie jak ta ketamina no identyko
wiem że jakość syntezy i krystalizacja robią swoje, że wszystko się da ale obecny sort pewnego BK właśnie tak wygląda
albo ktoś kopie ketamine z czymś co bardzo przypomina mefa - tylko że nie działa jak mef
w nos w ogóle nie szczypie, schodzi do godziny ale kurcze no nie działa jak mef i nie jak 3/4CMC
Maniek napisał 29.08.2024, 00:27:
Proszę na drugi raz nie zaśmiecać wątku o ketaminie tego typu pytaniami, tylko zapytać w odpowiednim wątku, np. tym do którego przeniosłem Twojego posta.
Proszę na drugi raz nie zaśmiecać wątku o ketaminie tego typu pytaniami, tylko zapytać w odpowiednim wątku, np. tym do którego przeniosłem Twojego posta.