Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zachować się podczas przesłuchania
11.06.2022, 19:14
Czyli tylko statystyki się liczą, a jak z internetu to już przerosło ich możliwości
Przeczytaj sobie oraz wszystkie artykuły do których się to odnosi, dzięki temu poznasz swoje prawa, a także wnioski jakie możesz złożyć
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dzien...85/art-300
Przeczytaj sobie oraz wszystkie artykuły do których się to odnosi, dzięki temu poznasz swoje prawa, a także wnioski jakie możesz złożyć
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dzien...85/art-300
13.06.2022, 04:37
horsii nie wiem czy dobrze zinterpretowałem. Na bank coś w tym jest co piszesz.
Głupi przykład:
Znalazłem 4cmc pół kilo. Kupione zanim w PL wszystko zaczęło być w delegacji.
To co mam zrobić?
Rozhandlować, wyćpać (wersje jakby Doge dochodzenie robiły z racji przypału) zakopać czy zgłosić na KPP czy tam w prokuraturze, że posiadam pół kg nielegalnej substancji?
(spuszczenie w kiblu czy spalenie w tym wypadku nasz mózg, dość często pracujący na wolnych obrotach nie wymyślił)
Głupi przykład:
Znalazłem 4cmc pół kilo. Kupione zanim w PL wszystko zaczęło być w delegacji.
To co mam zrobić?
Rozhandlować, wyćpać (wersje jakby Doge dochodzenie robiły z racji przypału) zakopać czy zgłosić na KPP czy tam w prokuraturze, że posiadam pół kg nielegalnej substancji?
(spuszczenie w kiblu czy spalenie w tym wypadku nasz mózg, dość często pracujący na wolnych obrotach nie wymyślił)
13.06.2022, 08:57
18.06.2022, 19:54
Powiedzcie mi jak zachowywać się w przypadku tego gdy bagiety mają nasze rozmowy z mess/sms gdzie oficjalnie jest przybicie transakcji (GŁUPOTA) ale bywa i tak, co mówić jak się zachowywać nawet jeśli nie znajdą towaru w chałupie, ale będą mieli to co w/w?
18.06.2022, 20:44
Pierdolenie. A Ty za niego zaplacisz, tak?
pytam, bo uwazam ze takie pytanie jeszcze nie padlo, a jest bardzo istotne
18.06.2022, 21:13
(18.06.2022, 20:44)KACPER napisał(a): Pierdolenie. A Ty za niego zaplacisz, tak?
Sa przeciez darmowi radcy prawni a od czasu covida jest lepiej bo przez telefon mozesz zadac pytanie
(18.06.2022, 20:50)wwojtuss napisał(a): skoro za reke nie zlapali, tematu nie ma, to chyba chuja moga zrobic nie?
Ale jak maja rozmowy z mess o transakcji to raczej nie potrzebuj tematu
19.06.2022, 10:31
(18.06.2022, 20:50)wwojtuss napisał(a): skoro za reke nie zlapali, tematu nie ma, to chyba chuja moga zrobic nie?
Jeśli typa złapali z tematem i on się rozjebał od kogo to kupił, to jednak mogą "coś" zrobić Zasadnicze pytanie jest takie: co się takiego wcześniej wydarzyło, że mają jego rozmowy na mess z przybiciem transakcji. Powinęli typa z tematem? Zeznał, że kupił od niego, czyli to co było na mess?