Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Miał słowotok i rozbiegane oczy". Kierowca taksówki pod wpływem narkotyków
29.08.2024, 11:42
Policjanci ze Szczecina zatrzymali do kontroli kierowcę, który stojąc na włączonych światłach awaryjnych, na widok mundurowych, gwałtownie odjechał. Mężczyzna był nerwowy i miał rozbiegany wzrok, co wzbudziło podejrzenia funkcjonariuszy. 28-latek był pod wpływem narkotyków.
W trakcie nocnego patrolu szczecińscy policjanci zauważyli auto, które stało na włączonych światłach awaryjnych i było oznakowane jako taxi. Gdy funkcjonariusze zbliżyli się do samochodu, kierowca gwałtownie odjechał, chcąc uniknąć kontroli.
"Po chwili kierujący był już w rękach mundurowych, którzy zwrócili uwagę na bardzo nienaturalne zachowanie kierującego. 28-latek był wyraźnie pobudzony, miał słowotok oraz rozbiegane oczy" - czytamy w policyjnym komunikacie.
Badanie na obecność substancji zabronionych wyszedł pozytywnie. Policjanci zawieźli mężczyznę do szpitala, gdzie pobrano mu krew do dalszych badań i zatrzymali jego prawo jazdy. 28-latek trafił do policyjnego aresztu. Za swoje czyny będzie odpowiadał przed sądem.
źródło:
https://tvn24.pl/szczecin/szczecin-kiero...-st8062126
niemoge k#$%a i KOLEJNY! a jakby przewoził właśnie dzieci? albo kobietę w ciąży? i już mam zjebany dzień
W trakcie nocnego patrolu szczecińscy policjanci zauważyli auto, które stało na włączonych światłach awaryjnych i było oznakowane jako taxi. Gdy funkcjonariusze zbliżyli się do samochodu, kierowca gwałtownie odjechał, chcąc uniknąć kontroli.
"Po chwili kierujący był już w rękach mundurowych, którzy zwrócili uwagę na bardzo nienaturalne zachowanie kierującego. 28-latek był wyraźnie pobudzony, miał słowotok oraz rozbiegane oczy" - czytamy w policyjnym komunikacie.
Badanie na obecność substancji zabronionych wyszedł pozytywnie. Policjanci zawieźli mężczyznę do szpitala, gdzie pobrano mu krew do dalszych badań i zatrzymali jego prawo jazdy. 28-latek trafił do policyjnego aresztu. Za swoje czyny będzie odpowiadał przed sądem.
źródło:
https://tvn24.pl/szczecin/szczecin-kiero...-st8062126
niemoge k#$%a i KOLEJNY! a jakby przewoził właśnie dzieci? albo kobietę w ciąży? i już mam zjebany dzień
29.08.2024, 15:51
Ja mam słowotok jak mnie młody w robocie wkurwi😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.08.2024, 16:07
Słowotok, rozbiegane oczy. Ale mu sie musiał OBRAZ TRZRZRZRZRZONŚĆ niezle w trakcie rozmowy ze strozem prawa
29.08.2024, 17:31
NIE dla OPIO !!!
29.08.2024, 17:34
aż mi się przypomniał kolega z klasy technikum, który miał oczopląs, temu to się całe życie i to na trzeźwo oczy TRZRZRZRZRZĘSĄ