Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
04.06.2022, 11:55
Korzystałem z jego oferty z 1.5/2lata temu jak i ostatnio.
Mogę śmiało polecić. Odebrałem od nich z 30 przesyłek. Tylko w jednym zamówieniu brakło produktu- ich błąd,za to dosłali podwójnie
Kontakt zazwyczaj dobry,o ile nie piszemy o pierdołach.
Do mnie zazwyczaj w ok 2/5dni leci.
Materiały raz lepsze raz gorsze ale to chyba u wszystkich się trafi.
No cóż sort to kobieta a kobita zmienna jest xd
Mogę śmiało polecić. Odebrałem od nich z 30 przesyłek. Tylko w jednym zamówieniu brakło produktu- ich błąd,za to dosłali podwójnie
Kontakt zazwyczaj dobry,o ile nie piszemy o pierdołach.
Do mnie zazwyczaj w ok 2/5dni leci.
Materiały raz lepsze raz gorsze ale to chyba u wszystkich się trafi.
No cóż sort to kobieta a kobita zmienna jest xd
04.06.2022, 23:07
@M100 czy można się spodziewać podobnego działania przy sniff? Nie bardzo chciałbym się w vapo bawić.
Czy inne sorty hexa także działały podobnie?
Szczerze nigdy hex mnie specjalnie nie przypadł do gustu (niewielkie działanie na libido, konar nie płonął) ale tylko w sniff testowany. Za to zawsze schizmy psuły zabawę.
Wiem że trzeba z rozwagą bo może pokarać.
Czy inne sorty hexa także działały podobnie?
Szczerze nigdy hex mnie specjalnie nie przypadł do gustu (niewielkie działanie na libido, konar nie płonął) ale tylko w sniff testowany. Za to zawsze schizmy psuły zabawę.
Wiem że trzeba z rozwagą bo może pokarać.
05.06.2022, 06:24
Attenborough osobiscie odradzilbym Ci tego hexa ze wzgledu ze jest to oleiste i mokre gowno, dzialanie dzialaniem wiadomka - wypierdala z kapci.
Rozejrzyj sie za jakims zagranicznym sklepem, a jak nie jestes przekonany to uderz do Escobar za hexem analog, zajebista alternatywa
Rozejrzyj sie za jakims zagranicznym sklepem, a jak nie jestes przekonany to uderz do Escobar za hexem analog, zajebista alternatywa
05.06.2022, 09:31
Wystarczy go wysuszyć i jest Si a co do sniffa to niewiem bo musi być święto, żebym rajke jebnal
18.06.2022, 19:08
Moj kolezka zamowil paczke, wszystko dogadane dzisiaj mial otrzymac kod. KODU do tej pory nie ma, tym posunieciem vendor kolejny raz strzelil w stope, NIE POLECAM PANA JEBAĆ!
18.06.2022, 20:59
ale ze tak zachwalany sand kogos wyjebal?
miejmy nadzieje ze to nie jest koniec legitnosci piaska bo lipa potezna..
miejmy nadzieje ze to nie jest koniec legitnosci piaska bo lipa potezna..
19.06.2022, 06:58
Ale zaraz, zaraz...
Jaki zachwalany, gdzie? Od dluzszego czasu Vendor wysyla kota w worku, kontakt jest chujowy i w moim domniemaniu przygotowuje się do exitscama
Jaki zachwalany, gdzie? Od dluzszego czasu Vendor wysyla kota w worku, kontakt jest chujowy i w moim domniemaniu przygotowuje się do exitscama
19.06.2022, 09:43
Gdyby się do exit scama przygotowywał to przez pewien czas obsługa byłaby super.
Uważam że nie wyrabiają się i stąd problem.
Klient ma spokojnie czekać w myśl zasady, że dobrego majstra się nie pospiesza.
Też czekałem spokojnie na spore zamówienie ponad tydzień ale w końcu doszło. Fakt że pracuję w domu znacznie ułatwia mnie odebranie paczki. Na Sandheavens nie powiem złego słowa, póki co ani złotówki w tym sklepie nie straciłem, choć czasem wysłał to co miał a nie to co zamawiałem, a i tak byłem zadowolony.
Uważam że nie wyrabiają się i stąd problem.
Klient ma spokojnie czekać w myśl zasady, że dobrego majstra się nie pospiesza.
Też czekałem spokojnie na spore zamówienie ponad tydzień ale w końcu doszło. Fakt że pracuję w domu znacznie ułatwia mnie odebranie paczki. Na Sandheavens nie powiem złego słowa, póki co ani złotówki w tym sklepie nie straciłem, choć czasem wysłał to co miał a nie to co zamawiałem, a i tak byłem zadowolony.