Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
30.08.2024, 08:31
Recenzja wraz z oceną substancji Nep od Escobar.store
Wiek - 35
Obycie z grupą substancji - ogromne
Dawka uczuleniowa - 25mg
Dawka docelowa - 150mg
Zalecana - 30mg nowi 60/100mg doswiadczeni
Zaległa recenzja która uległa zniszczeniu z uwagi na awarie dysku twardego na którym to była zapisana w wersji "gotowa do publikacji" ale los chciał inaczejz do brzegu.
Dawka uczuleniowa - 25mg (bhp, nawet jak na mnie), dla doświadczonych zalecam jednak między 50 a 75.
Nowicjuszom radzę nie przekraczać na początek 25mg a nawet zalecał bym rozpoczęcie od 10mg.
Substancja sucha, forma miękkich kryształków które nie skaczą pod karta i praktycznie bezzapachowa.
Sniff bezbolesny, nawet jak nos przetyrany dzień wcześniej to nawet wtedy aplikacja będzie prawie że nie nie rejestrowana przez nas, porównując z aplikacją cmc czy mmc to tak jakby ci Jezusek stópką po nosie chodził.
Czas wejścia - wstępne logowanie do 5min, u mnie było po około 4, znajomi mówili o przedziale między 1-3min od aplikacji
Czas do pelnego załadowania - do 45minut, po tym czasie mamy peak ktory utrzymuje się następne do 30 minut, wtedy efekt zaczyna słabnąć.
Po upływie 1.5h od aplikacji większość działania zniknie jeżeli nie było dorzutki, stymulacja utrzymuje sie w zależności od organizmu między 2 a 4h żeby następnie wrócić do stanu przed spożyciem.
Generalnie ten sort jest bardzo wysokiej jakości, można lecieć śmiało maratony jak ktoś lubi, faza jest nie nachalna i substancja sama z siebie nic nam nie narzuca.
Sprawdzałem również działanie po przerwach dosłownie 1-2dni i moja dawka docelowa, ten sweet spot była w 60mg gdzie nie trzeba bylo przez naprawdę długi czas dorzucać więcej bo dalej dawało zamierzony efekt.
Polecam z czystym sumieniem każdemu kto lubi stimy a także tym co do tej pory bali się tej grupy substancji, należy podchodzić z głową do Nepa, benzo do stimow biorą tylko ludzie którzy się boją jeszcze przed przystąpieniem do zabawy.
Wady
- nie jest to Hexen
- jak ktoś pali, zalecam kupić karton szlugow
Zalety
- czas dzialania
- substancja wiele wybacza nowym użytkownikom
- wysoka jakość produktu
- znikomy zjazd (jeżeli poziomy dopaminy nie szorują po dnie)
Obiektywna ocena substancji
10/10
Moja ocena substancji
9.9/10 (w dalszym ciągu to nie hexen)
Daje znaczek Quality Product bo naprawdę jest to Quality Product
Na zdjęciu poniżej pokazuje jak się prezentuje sort na żywo
Wiek - 35
Obycie z grupą substancji - ogromne
Dawka uczuleniowa - 25mg
Dawka docelowa - 150mg
Zalecana - 30mg nowi 60/100mg doswiadczeni
Zaległa recenzja która uległa zniszczeniu z uwagi na awarie dysku twardego na którym to była zapisana w wersji "gotowa do publikacji" ale los chciał inaczejz do brzegu.
Dawka uczuleniowa - 25mg (bhp, nawet jak na mnie), dla doświadczonych zalecam jednak między 50 a 75.
Nowicjuszom radzę nie przekraczać na początek 25mg a nawet zalecał bym rozpoczęcie od 10mg.
Substancja sucha, forma miękkich kryształków które nie skaczą pod karta i praktycznie bezzapachowa.
Sniff bezbolesny, nawet jak nos przetyrany dzień wcześniej to nawet wtedy aplikacja będzie prawie że nie nie rejestrowana przez nas, porównując z aplikacją cmc czy mmc to tak jakby ci Jezusek stópką po nosie chodził.
Czas wejścia - wstępne logowanie do 5min, u mnie było po około 4, znajomi mówili o przedziale między 1-3min od aplikacji
Czas do pelnego załadowania - do 45minut, po tym czasie mamy peak ktory utrzymuje się następne do 30 minut, wtedy efekt zaczyna słabnąć.
Po upływie 1.5h od aplikacji większość działania zniknie jeżeli nie było dorzutki, stymulacja utrzymuje sie w zależności od organizmu między 2 a 4h żeby następnie wrócić do stanu przed spożyciem.
Generalnie ten sort jest bardzo wysokiej jakości, można lecieć śmiało maratony jak ktoś lubi, faza jest nie nachalna i substancja sama z siebie nic nam nie narzuca.
Sprawdzałem również działanie po przerwach dosłownie 1-2dni i moja dawka docelowa, ten sweet spot była w 60mg gdzie nie trzeba bylo przez naprawdę długi czas dorzucać więcej bo dalej dawało zamierzony efekt.
Polecam z czystym sumieniem każdemu kto lubi stimy a także tym co do tej pory bali się tej grupy substancji, należy podchodzić z głową do Nepa, benzo do stimow biorą tylko ludzie którzy się boją jeszcze przed przystąpieniem do zabawy.
Wady
- nie jest to Hexen
- jak ktoś pali, zalecam kupić karton szlugow
Zalety
- czas dzialania
- substancja wiele wybacza nowym użytkownikom
- wysoka jakość produktu
- znikomy zjazd (jeżeli poziomy dopaminy nie szorują po dnie)
Obiektywna ocena substancji
10/10
Moja ocena substancji
9.9/10 (w dalszym ciągu to nie hexen)
Daje znaczek Quality Product bo naprawdę jest to Quality Product
Na zdjęciu poniżej pokazuje jak się prezentuje sort na żywo
31.08.2024, 06:39
Kurwa mać tak go czytam wasze recenzje i głowa mała Kot ma skillsy Magi że tak wali bo serio teraz kupiłem cmc ale po tych waszych recenzjach kupię nepika bo to brat hexenika ja pierdole czas przestać się pierdolić ale tylko o to mi chodzi xD
31.08.2024, 07:12
Coolchems
Materiału do badań nie powinno Ci zabraknąć patząć na fotę.
Też ponownie się zaopatrzyłem w NEP od Escobar, mam teraz dłuższa przerwę regenaracyjną,
więc też duże oczekiwania co do spektrum działania tego kozaka.
"PS"
Do wszystkich co czekają na paki - proponuję wrzucić na luz, jesteście przecież świadomi, że Escobar ma na "barkach" takie ilości zamóweń, głównie po wprowadzeniu NEP'a do oferty, że trzeba użyć trochę wyobraźni aby zrozumieć, "co, jak, dlaczego".
Pamiętajcie najwżniejszy jest finał, czyli jak paka bezpiecznie ląduje z bardzo dobrej jakości produktami.
Materiału do badań nie powinno Ci zabraknąć patząć na fotę.
Też ponownie się zaopatrzyłem w NEP od Escobar, mam teraz dłuższa przerwę regenaracyjną,
więc też duże oczekiwania co do spektrum działania tego kozaka.
"PS"
Do wszystkich co czekają na paki - proponuję wrzucić na luz, jesteście przecież świadomi, że Escobar ma na "barkach" takie ilości zamóweń, głównie po wprowadzeniu NEP'a do oferty, że trzeba użyć trochę wyobraźni aby zrozumieć, "co, jak, dlaczego".
Pamiętajcie najwżniejszy jest finał, czyli jak paka bezpiecznie ląduje z bardzo dobrej jakości produktami.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
31.08.2024, 22:25
(31.08.2024, 06:39)Mati7 napisał(a): Kurwa mać tak go czytam wasze recenzje i głowa mała Kot ma skillsy Magi że tak wali bo serio teraz kupiłem cmc ale po tych waszych recenzjach kupię nepika bo to brat hexenika ja pierdole czas przestać się pierdolić ale tylko o to mi chodzi xD
Jezeli szukasz czastki Hexa w Nepie, to z marszu ci powiem bys zmienill nastawienie bo zwyczajnie nep cie zawiedzie, a ten sort jest mega wydajny