Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tytoń jaki wybrać
30.08.2024, 09:23
Witam planuje pierwszy raz zakupić sobie jakiś tytoń macie może jakieś wasze sprawdzone sklepy z tanim i jakościowym tytoniem? jaki wybrać jak najczęściej pale marlboro czerwone/lm niebieskie finely cut
30.08.2024, 09:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2024, 09:44 przez kot_kreskowy.)
To chyba żaden
Może Chesterfield ci podejdzie ale to też wątpię.
Może Chesterfield ci podejdzie ale to też wątpię.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
30.08.2024, 10:01
ten szajs w biedronce to polewany glikolem tyton i innymi czarodziejskimi rzeczami by było ładnie i takie tam
jak chcesz prawdziwy tytoń to:
- albo kupujesz sobie cygaro ( od siebie polecam Cohiba )
https://premiumcigars.pl/23-cohiba
i tak, czasami se kupuje cygaro haha wiem pojebana jestem ale lubie tytoń po ojcu
- albo sobie kup jakis prawilny tytoń, tu masz namaczany ręcznie bez dodatków rozkurwiających muski, płuca i inne ( w założeniu bo sam tytoń wiadomo jak przesadzasz co robi )
PUEBLO do dostania w tabakierniach
DJARUM polecam BLACK
- a z tych bieda tytoniów to Marlboro czerwone jakościowo 3mają klasę, lżejsze by po gardełku nie gryzło to możesz spróbowac Marlboro Gold
w ogóle moje pierwsze szlugi to były właśnie czerwone Marlboro, a że ja nałogowa palaczka to przeleciałam przez
Dunhill, Pinkelephant, Pueblo, Diarum i inne ciekawsze...
ale mnie nie musisz słuchać
zawsze możesz skoczyć do bied-ry
udanego palenia.
jak chcesz prawdziwy tytoń to:
- albo kupujesz sobie cygaro ( od siebie polecam Cohiba )
i tak, czasami se kupuje cygaro haha wiem pojebana jestem ale lubie tytoń po ojcu
- albo sobie kup jakis prawilny tytoń, tu masz namaczany ręcznie bez dodatków rozkurwiających muski, płuca i inne ( w założeniu bo sam tytoń wiadomo jak przesadzasz co robi )
PUEBLO do dostania w tabakierniach
DJARUM polecam BLACK
- a z tych bieda tytoniów to Marlboro czerwone jakościowo 3mają klasę, lżejsze by po gardełku nie gryzło to możesz spróbowac Marlboro Gold
w ogóle moje pierwsze szlugi to były właśnie czerwone Marlboro, a że ja nałogowa palaczka to przeleciałam przez
Dunhill, Pinkelephant, Pueblo, Diarum i inne ciekawsze...
ale mnie nie musisz słuchać
zawsze możesz skoczyć do bied-ry
udanego palenia.
30.08.2024, 10:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2024, 10:08 przez voice.of.voiceless.)
kumplowi jak coś chodzi o tytoń hurtem
30.08.2024, 10:45
Zależy czego oczekujesz od tytoniu jak chcesz mocny to bierz czerwony lub czarny. Ja polecam tytoń Winston niebieski.
30.08.2024, 11:25
Nie ma dużej różnicy po za tym że po czerwonym większa moc moi kumple na Damianie z zielarskiego robią też spoko można też kupić cbd i też mega fajne wrażenia edit komentarz przed przez przypadek
30.08.2024, 11:31
(30.08.2024, 09:23)niewhite napisał(a): Witam planuje pierwszy raz zakupić sobie jakiś tytoń macie może jakieś wasze sprawdzone sklepy z tanim i jakościowym tytoniem? jaki wybrać jak najczęściej pale marlboro czerwone/lm niebieskie finely cut
chodzi o tytoń hurtem żeby palić taniej nie z cygara za 200zl ale dzięki za pomoc 😅
30.08.2024, 14:35
(30.08.2024, 10:01)DarkSonia napisał(a): - albo kupujesz sobie cygaro ( od siebie polecam Cohiba )
Cohiba jest spoko, ale generalnie drogie cygara "bo Kuba". Są cygara z Dominikany czy Nikaragui, które są równie dobre za o wiele mniejsze pieniądze.
Spróbuj:
- Flor de Oliva
- Oliva Connecticut Reserve Petit Corona
- Romeo y Julieta No. 2
- Davidoff Primeros Dominican
Ale ogólnie bardzo drogi interes po ostatnich zmianach akcyz