Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsze Sole
09.02.2024, 13:23
Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD
Dawał 6:3 3-CMC:A-PiHP, do tego uzupełniane było lidokainą. Sam nie próbowałem, ale sebom smakowało, więc myślę że taki mix może mieć potencjał, ofc bez lidokainy
Dawał 6:3 3-CMC:A-PiHP, do tego uzupełniane było lidokainą. Sam nie próbowałem, ale sebom smakowało, więc myślę że taki mix może mieć potencjał, ofc bez lidokainy
21.05.2024, 13:41
Ale akcja wracam do domu wchodzę do piwnicy a tu taka sytuacja co to jest kto to zrobił?
To sprawka jakiegoś zwierzaczka co czasem wpada i szuka żarcia
A co to ? Powiem tylko że to gowno Jest jeszcze z czasów legala 😀😀😀
Jaki mam zajebisty dzień mówię wam super nawet nie wiedziałem że to mam . Mam nadzieję że zwierzątko nic z tego nie jadło
Szkło pozbierałem z góry ściągnąłem DZIAŁA 😀😀😀
Jaki mam zajebisty dzień mówię wam super nawet nie wiedziałem że to mam . Mam nadzieję że zwierzątko nic z tego nie jadło
21.05.2024, 16:27
(09.02.2024, 13:23)Ferdzio Kiepski napisał(a): Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD
Zależy. Jak komuś zalezy na wypoerdolu to potencjał ma nawet apihp solo.
(21.05.2024, 13:41)aleksander37 napisał(a): Ale akcja wracam do domu wchodzę do piwnicy a tu taka sytuacja co to jest kto to zrobił?
Ziomuś i co to za sól była ?
25.07.2024, 16:54
Kiedyś od e*zo brałem fake Coco. Działanie spoko, ale czułem jakiś niedosyt xd
(09.02.2024, 13:23)Ferdzio Kiepski napisał(a): Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD
Dobrze, że nie pchał jako koks, bo ta lidokaina do tego jest używana, jeszcze zapach chrzanu i wiesz ludzie pchają jako...coco za 200zł...po znajomości...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !