Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
31.08.2024, 15:07
obawiam się ze nie,Pablo nie ma w zwyczaju aktualizowania zdjęć na bieżąco
zarzuc fotke skoro pobierałes mordeczko
zarzuc fotke skoro pobierałes mordeczko
31.08.2024, 16:35
Brał ktoś może teraz obecny sort ?
Wypierdala z butów
Danielu ja nie pobierałem jeśli o mnie mówisz czy wypierdala z butów to jest pytanie tylko zapomniałem o "?"
Wypierdala z butów
Danielu ja nie pobierałem jeśli o mnie mówisz czy wypierdala z butów to jest pytanie tylko zapomniałem o "?"
Znając życie, będzie nowy sort teraz ( chociaż kto wie może jeszcze się gdzieś ostał szklisty deluxe )
Mam pytanko ogólne, jak jest ze zjazdem na tej czwórce?
nie planuję jakiś posiedzeń kilku dniowych a max 2G w noc.
Pamiętam moją ostatnia przygodę z tym odczynnikiem było to przed Bożym Narodzeniem 2023, po zjedzeniu 2G w noc byłam ładnie naspidowana co mnie trochę zaskoczyło.
Chciała bym wypróbować znowu ten wynalazek, ale no przez tego speeda boję się większych dawek, a może konkurencja miała jakiś nieciekawy sort bo tu jednego 4CMC w ogóle nie spiduje, drugi mówi by z dawkami uważać bo można się zdziwić, zaznaczę że Mef ka jestem w stanie przyjąć na prawdę spore dawki, a kilka G w noc nie robi na mnie serio wrażenia.
Mam pytanko ogólne, jak jest ze zjazdem na tej czwórce?
nie planuję jakiś posiedzeń kilku dniowych a max 2G w noc.
Pamiętam moją ostatnia przygodę z tym odczynnikiem było to przed Bożym Narodzeniem 2023, po zjedzeniu 2G w noc byłam ładnie naspidowana co mnie trochę zaskoczyło.
Chciała bym wypróbować znowu ten wynalazek, ale no przez tego speeda boję się większych dawek, a może konkurencja miała jakiś nieciekawy sort bo tu jednego 4CMC w ogóle nie spiduje, drugi mówi by z dawkami uważać bo można się zdziwić, zaznaczę że Mef ka jestem w stanie przyjąć na prawdę spore dawki, a kilka G w noc nie robi na mnie serio wrażenia.
11.09.2024, 10:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2024, 10:34 przez kot_kreskowy.)
Skoro nie ma sortu to bez sensu trochę te pytania bo następny sort może i pewnie będzie inny.
Ale ten co był to nie był jakoś mocno zwałowy, spać normalnie po godzinie szedłem po skończeniu wora.
Ostry był natomiast dla śluzówki, piekło dość mocno po nim.
Był bardzo euforyczny, nawet bardziej od mefedronu- a przynajmniej od jego ostatnich sortów.
Ale ten co był to nie był jakoś mocno zwałowy, spać normalnie po godzinie szedłem po skończeniu wora.
Ostry był natomiast dla śluzówki, piekło dość mocno po nim.
Był bardzo euforyczny, nawet bardziej od mefedronu- a przynajmniej od jego ostatnich sortów.
Metamorfoza