Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak sobie pomóc, czyli reset układu nagrody.
02.08.2024, 18:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2024, 18:29 przez kot_kreskowy.)
DannyDeVito
Narkotyczne perpetuum mobile powiadasz? 😎
Nieźle XD
Pragnę tylko dodać że każdy odpowiada za siebie.
Ja tylko postawiłem teorię.
Nikt nie powinien tego traktować za pewnik.
Narkotyczne perpetuum mobile powiadasz? 😎
Nieźle XD
Pragnę tylko dodać że każdy odpowiada za siebie.
Ja tylko postawiłem teorię.
Nikt nie powinien tego traktować za pewnik.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
02.08.2024, 18:53
@kotkreskowy Ja próbuje to rozwiązać tak, że kupię sobie motocykl bo bez pasji to chuj nied życie,
02.08.2024, 19:02
kot_kreskowy to taki nasz forumowy profesorek!
Dobry wpis 😁
Dobry wpis 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.08.2024, 19:11
Profesor to Beeniepatu
Ja jestem tylko zwykłym ćpunem 😎
Ja jestem tylko zwykłym ćpunem 😎
NIE dla OPIO !!!
01.09.2024, 14:21
Moim zdaniem najlepszym lekarstwem jest tu jednak czas i jakieś leczki na wyrównanie poziomu dopaminki.
Ja mogę powiedzieć, że po 14msc absty wcale nie odbudowałem swojego układu dopaminergicznego. Tu trza około dwóch lat, a jedną terapeutka mi mówiła nawet o ośmiu (abstynencji i terapii).
Ja mogę powiedzieć, że po 14msc absty wcale nie odbudowałem swojego układu dopaminergicznego. Tu trza około dwóch lat, a jedną terapeutka mi mówiła nawet o ośmiu (abstynencji i terapii).
01.09.2024, 14:47
Z mojego doświadczenia mogę dołożyć, że zmiana dragów na coś innego dopaminergicznego to nie jest rozwiązanie. Ja od czasu jak prawie 20 lat temu brałem coś regularnie, przeskakuje od jednego uzależnienia dopaminergicznego w drugie. Raz obżarstwo, raz sport. Czy sport był spoko? No w sumie był, ale to jakby podtrzymało tendencję do uzależnienia od dopaminy. Jak mnie zdrowie wyłączyło ze sportu to wróciłem do obżarstwa, a ostatnio alko.
Myślę o detoxie ostatnio sporo, bo stało się to popularnym tematem, ale nie mam na razie motywacji, żeby się zabrać.
Myślę o detoxie ostatnio sporo, bo stało się to popularnym tematem, ale nie mam na razie motywacji, żeby się zabrać.