Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak Ci minęły wakacje? 01/09/24
02.09.2024, 09:06
Chyba git xD jedynie zakończenie wakacji było chujowe bo na sztywno i sucho a ja tak nie potrafię. XD
02.09.2024, 12:49
Bardzo koncertowo.
Zacząłem od Dua Lipy w Berlinie, a skończyłem na Adele w Monachium.
Czas na odpoczynek, bo już mnie wycieńczyły te wyjazdy.
Zacząłem od Dua Lipy w Berlinie, a skończyłem na Adele w Monachium.
Czas na odpoczynek, bo już mnie wycieńczyły te wyjazdy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.09.2024, 13:09
Ogólnie to raczej na spokojnie spędzone w domu, poza urlopem nad morzem. Wyjazd był bardzo fajny, ale szkoda, że tylko tydzień. Niestety jak to mówią, wszystko co dobre szybko się kończy
03.09.2024, 18:04
U mnie te wakacje były wyjątkowe. 2 wyjazdy nad morze i 2 do domku nad jeziorem. Jeszcze tylko odwiedzić stare śmieci w Poznaniu i mam rok zamknięty
PAlmy kraje owocami morza pachnące ;-) jak i swojska agroturystyka na poslkiej pinknej wsi na odludziu...lasy jeziora grzybobranie relaks na hamaku, pojednanie z naturą plus wypady weekendowe w gory i nocowania w schroniskach, a no i bylem and morzem u nas, dawno mnei tam nie bylo...plaze klasa, morze zimne a ludzie guzce z afryki dzikiej...juz wole kliamty gorskie i "dzien dobry" lub "czesc" z usmeichem ;-)
07.09.2024, 09:10
Dwa razy popływałem w jeziorze i po wakacjach
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?