Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
01.09.2024, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 21:17 przez kiertnik82.)
Ja swego czasu jak jadłem często 3mmc to rzadko go sniffowałem, bo słabo wtedy odczuwalna była euforia, odczuwałem w dużej mierze stymulacje. Przy oralu pojawiała się piękna euforia, natomiast najlepiej to mnie robiło 250mg do picia i po około 20 min 50-100mg sniff. Pamiętam jak się w oczach pierdoliło i obraz się rozmywał jak to wchodziło
01.09.2024, 21:28
Ja przez to kiedyś osleplem jak waliłem bombki 1-2g i dopiero na drugi dzień odzyskalem wzrok jak trochę pospałem lol
01.09.2024, 22:29
może jakieś zanieczyszczone jadłeś albo mixowałes to z czymś ( może za dużo alko? )
kurde ja nigdy nie doświadczyłam po tym problemów ze wzrokiem, a brałam srogie ilości
kurde ja nigdy nie doświadczyłam po tym problemów ze wzrokiem, a brałam srogie ilości
01.09.2024, 23:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 23:21 przez kiertnik82.)
DarkSonia Myślę, że to kwestia dawki, bo on napisał, że wrzucał bomby z 1-2g. Po takiej dawce to chyba nic dziwnego :p Też wrzucałaś bombę z dwóch gietòw ?
01.09.2024, 23:23
o kurwa przepraszam
przecież przy dawkach rzędu 1-2g to musiał mieć takie ciśnienie, że dobrze że mu tylko oczki nawalały bo mogła np. pikawa
nie mam czasami słów co do niektórych lol
ja wiem że ćpanie jest fajne i tak dalej, ale chociaż próbuje to robić z głową
a jak szukacie mocniejszych wrażeń czy cuś to może trzeba substancję zmienić, ( albo życie )
przecież przy dawkach rzędu 1-2g to musiał mieć takie ciśnienie, że dobrze że mu tylko oczki nawalały bo mogła np. pikawa
nie mam czasami słów co do niektórych lol
ja wiem że ćpanie jest fajne i tak dalej, ale chociaż próbuje to robić z głową
a jak szukacie mocniejszych wrażeń czy cuś to może trzeba substancję zmienić, ( albo życie )
02.09.2024, 11:35
(01.09.2024, 10:52)NieMaCiagu napisał(a): 3mmc ekonomiczne w porownaniu do 4mmc? to 4mmc powinno byc o wiele bardziej ekonomiczne.
XD porównywanie 3 do 4 to głupota porównywanie chłodów do metyli to idiotyzm. Znam takich co biorą mefedron i metafedronu nie tkną a są tacy co biorą metafedron, bo mefedron jest zbyt zwierzęcy.
DarkSonia tak czule z sentymentem i nostalgią wspominasz i nawolujesz o tę 3ke MMC, a jak byla u gousta śp. topowa jakosc to nie wzielas na skosztowanie ;-)...no to jak to jest z Toba dzieuszko hmm!? ona wyzwolona, ruda i szalona...jednym spojrzeniem omiata cala sale, pułk kawalerii pada przy pierwszym strzale
Edit: DarkSonia ...a tak serio serio, to jak nie wiesz co zamowic...to tak serio serio zapytaj wrozbite Macieja. On prawde Ci powie, nie sklamie, o każdej porze pomoze, ooo moj boze! ;-)
Edit: DarkSonia ...a tak serio serio, to jak nie wiesz co zamowic...to tak serio serio zapytaj wrozbite Macieja. On prawde Ci powie, nie sklamie, o każdej porze pomoze, ooo moj boze! ;-)
LOBO wtedy byłam na ciągu Mefedronowym, nie widziałam nic poza nim
a właśnie tego stima 3MMC w tle mi ciągle brakowało, ale sam chyba dobrze wiesz jak to jest, jak lecisz i jedyne o czym myślisz - to żeby na wieczór była kolejna samarka
i tylko o to dbałam, moje neurony nie rozkminiały by zarzucić coś innego niż ten pachnący, kryształek mefedronu
a za trójką tęsknie strasznie, bo ona jest jakby dopełnieniem Mefa
na trzeźwo zupełnie inaczej o tym wszystkim myślę, i sama nie wiem co zamówić tak serio serio
a właśnie tego stima 3MMC w tle mi ciągle brakowało, ale sam chyba dobrze wiesz jak to jest, jak lecisz i jedyne o czym myślisz - to żeby na wieczór była kolejna samarka
i tylko o to dbałam, moje neurony nie rozkminiały by zarzucić coś innego niż ten pachnący, kryształek mefedronu
a za trójką tęsknie strasznie, bo ona jest jakby dopełnieniem Mefa
na trzeźwo zupełnie inaczej o tym wszystkim myślę, i sama nie wiem co zamówić tak serio serio