Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
02.09.2024, 17:28
ja zawsze obliczam ze wzoru
X + Y = wypadkowa/wypadkowej stosunkowej subiektywnej
im więcej speeda tym jakaś zależności JEST ZABURZONA gdzie
X - jak bardzo mi się chcę
Y - ile mam przerwy
lubię 68/42 eufo/speed haha
X + Y = wypadkowa/wypadkowej stosunkowej subiektywnej
im więcej speeda tym jakaś zależności JEST ZABURZONA gdzie
X - jak bardzo mi się chcę
Y - ile mam przerwy
lubię 68/42 eufo/speed haha
09.10.2024, 12:05
Każdy cmc klepie tak samo albo podobnie kurwa ciężko się to kruszy to mnie wkurwią najbardziej reszta ujdzie nawet
09.10.2024, 18:31
Jak każdy szanujący się koneser 3-CMC i podobnych powinienieś mieć poczynioną inwestycję w MOŹDZIERZ KUCHENNY:
https://allegro.pl/oferta/mozdzierz-kuch...3618077608
No pain, No game.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.10.2024, 19:03
Rzeczywiście ostatni sort ICE był trochę twardszy. Ja kładę kartkę papieru na materiale i przez ta kartkę kruszę kartą - wtedy kryształki nie latają po całym pokoju. Polecam ten patent.
22.10.2024, 18:33
nawiązując do tematu vendora na tym forum, w którym wypowiedziałam się trochę o ostanich ciekawych przygodach jakie doznałam po spożyciu kryształu ... czy ktoś doświadczył jakichkolwiek psychodelicznych doznań związanych z kreatywnością tudzież interesowaniem się światem w sposób jaki na co dzień nie doświadczasz?
przyznam szczerze, że z tego typu sytuacja spotkałam się pierwszy raz, różniła sie ona zupełnie od działania amfetaminowego, w którym po prostu jestem nakręcona by coś robić, sprzatać, rozmawiać.
Tutaj był czyl, skupienie, i totalna zajawka na to by analizować normalnie materiały, które wcześniej mnie kompletnie nie ruszały... co prawda pod ręka miałam jutuba i nie byłam do końca świadoma co się dzieje, natomiast gdyby to stestować świadomie przy odpowiednich np wykładach ciekawe czy dało by to jakiś wydźwięk np do lepszego uczenia się? o-dziwo pamiętam wszystko co oglądałam ( bez sensu ) na jutubach, a interesowały mnie nawet walki mma, do których miałam wcześniej takie sobie podejście.
przyznam szczerze, że z tego typu sytuacja spotkałam się pierwszy raz, różniła sie ona zupełnie od działania amfetaminowego, w którym po prostu jestem nakręcona by coś robić, sprzatać, rozmawiać.
Tutaj był czyl, skupienie, i totalna zajawka na to by analizować normalnie materiały, które wcześniej mnie kompletnie nie ruszały... co prawda pod ręka miałam jutuba i nie byłam do końca świadoma co się dzieje, natomiast gdyby to stestować świadomie przy odpowiednich np wykładach ciekawe czy dało by to jakiś wydźwięk np do lepszego uczenia się? o-dziwo pamiętam wszystko co oglądałam ( bez sensu ) na jutubach, a interesowały mnie nawet walki mma, do których miałam wcześniej takie sobie podejście.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM