Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon
02.09.2024, 16:43
(02.09.2024, 11:35)Lukas1985 napisał(a): XD porównywanie 3 do 4 to głupota porównywanie chłodów do metyli to idiotyzm. Znam takich co biorą mefedron i metafedronu nie tkną a są tacy co biorą metafedron, bo mefedron jest zbyt zwierzęcy.
udawany profesor ale czytales calosc? rozmawiamy o ekonomicznosci, ilosci i czasie dzialania. Nie o typie dzialania, co kto woli i ktora grupa co robi z mozgiem. wiec wez idz sobie poszukaj kredek w innej piaskownicy.
02.09.2024, 19:26
kiertnik82 no niestety stare dobre czasy nie wrócą
Pamiętam sort od ducha ale to pikuś przy tym co było kiedyś.
Pamiętam sort od ducha ale to pikuś przy tym co było kiedyś.
02.09.2024, 20:10
(02.09.2024, 16:43)NieMaCiagu napisał(a): udawany profesor ale czytales calosc? rozmawiamy o ekonomicznosci, ilosci i czasie dzialania. Nie o typie dzialania, co kto woli i ktora grupa co robi z mozgiem. wiec wez idz sobie poszukaj kredek w innej piaskownicy.
Haha jak mnie bawi jak dzieciaki po 18-20 lat chcą wszystkich ustawiać. Jak napisałem fakt na który nie umiesz odpisać. Odstaw b-k na tydzień, wejdź i przeczytaj co napisałem.
Swoją drogą dawki 3 i 4 mmc są podobne tylko czas działania mefedronu jest krótszy.
02.09.2024, 20:25
to że trójka działa dłużej to była właśnie jej reklama jako kontra do mefedronu którego ( wtedy ) zdelegalizowali
ogólnie o 3MMC się mówiło, że to jakby ulepszony mefedron, niedość że stimował to jeszcze dłużej działało
u mnie jeszcze za czasów legalności latał tekst "to jest mocniejsze niż mef" rzeczywiście jak sobie walniesz odp dawkę potrafi ładnie wystrzelić
to był zarówno plus tej substancji jak i minus
ogólnie o 3MMC się mówiło, że to jakby ulepszony mefedron, niedość że stimował to jeszcze dłużej działało
u mnie jeszcze za czasów legalności latał tekst "to jest mocniejsze niż mef" rzeczywiście jak sobie walniesz odp dawkę potrafi ładnie wystrzelić
to był zarówno plus tej substancji jak i minus
03.09.2024, 08:22
jak dla mnie to 3mmc jest takie bardziej prospołeczne niz 4mmc,fajny odczynnik
03.09.2024, 12:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2024, 12:33 przez kiertnik82.)
daniel776 Zgadzam się, że 3mmc jest bardziej prospołeczne w działaniu od mefa i takie przyjemne/lajtowe, co nie znaczy, że nie potrafi dobrze wyjebać, bo po zapodaniu odpowiedniej dawki wystrzeli mocno. Myślę po prostu, że da się to bardziej opanować do tego stopnia, że nie widać po nas, że jesteśmy zrobieni. Kiedyś gadałem z policjantem po 3mmc, a nawet się delikatnie kłóciłem, że nie ma racji w pewnej sprawie argumentując to w odpowiedni sposób i wiedziałem, że wszystko jest pod kontrolą i nie widać po mnie, że jestem zrobiony, tylko trzeba czasem opanować słowotok i chęć dzielenia się wszystkim ze światem
Natomiast w porównaniu do chlorów, wszystkie mmc uważam za bardziej lajtowe i "naturalne", a chlory bardziej "mechaniczne".
Natomiast w porównaniu do chlorów, wszystkie mmc uważam za bardziej lajtowe i "naturalne", a chlory bardziej "mechaniczne".
03.09.2024, 12:38
kiertnik82 No tak chlory nie maja podjazdu do MMCow temat juz walkowany od zaraniq dziejow... Rozumiem ze komus bardziej chlory pasuja ae obiwktywnie jakisciowo to klasa wyzej... A 3MMCu mnie najlepiej kapsulka wchodzilo per oralllo;-) smyralo fajne sero i pobudzenie
03.09.2024, 13:03
Mój drogi LOBO subiektywnie mmc są lepsze. Obiektywnie to jeden ch*j. Mało kto słuchał jak pisałem - chlory wrzucajcie w dawkach max 100-150mg. Mmc wybaczają o,3 czy o,4gr, cmc nie.
Plusem chlorow jest to, że są relatywnie szybko eliminowane z organizmu, metyle kręcą się dluzej. Ja np po mmc miałem takie glody jakich po cmc nigdy nie było.
Leczniczo wiekszosc leków (w tym bupropion który jest ketonem) ma chlor lub brom w budowie. Metyl jest bardzo rzadki.
Plusem chlorow jest to, że są relatywnie szybko eliminowane z organizmu, metyle kręcą się dluzej. Ja np po mmc miałem takie glody jakich po cmc nigdy nie było.
Leczniczo wiekszosc leków (w tym bupropion który jest ketonem) ma chlor lub brom w budowie. Metyl jest bardzo rzadki.
Moj drogi towarzyszu Lukas1985 Mowie tu o fazie dzialania, jakosci lotow, wszechstronnosci dzialania...abstrahujac od toksyczności, niuansach w dawkowaniu, efektach ubocznych...Kropka
Edit: poza tym nikt tu nie slucha i nie czyta... Bo kazdy chce sie zacpiic tak aby mu klatkowalo w gałach... Mocniej szybciej wiecej... Parafrazujac motto igrzysk olimpijskich;-)
Edit: poza tym nikt tu nie slucha i nie czyta... Bo kazdy chce sie zacpiic tak aby mu klatkowalo w gałach... Mocniej szybciej wiecej... Parafrazujac motto igrzysk olimpijskich;-)
03.09.2024, 13:34
(03.09.2024, 12:38)LOBO napisał(a): kiertnik82 No tak chlory nie maja podjazdu do MMCow temat juz walkowany od zaraniq dziejow... Rozumiem ze komus bardziej chlory pasuja ae obiwktywnie jakisciowo to klasa wyzej... A 3MMCu mnie najlepiej kapsulka wchodzilo per oralllo;-) smyralo fajne sero i pobudzenie
LOBO powiedz to Lukas1985 ... ale ja się tu nie chcę ani wypowiedzieć ani kłócić, każdy lubi co lubi
wydaje mi się że to zależy od wiekszej ilości czynników niż nam się wydaje
- najważniejsze to do jakiej jakości sortu mamy dostęp
- ile mamy przerwy
- i jakie dawki walimy
wtedy ta sama substancja ogarniając te 3 zmienne może zadziałać zupełnie inaczej na nas mocniej/słabiej
a to co ogólnie kto lubi w danej substancji wydaje mi się jest już subiektywnym doznaniem
tak jak z fanami AUDI i BMW ... ja tam wole Muscle Cary haha