Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Adaptogeny - wpływ na człowieka
14.09.2024, 21:28
jak jadles xxx ilosci drag/RC i piles wodke to nie bedziesz uradowany blogoscia czy uspokojeniem bo tego nie ma. ch.j wie jakim dzialaiem top okreslic. dla mnie wtedy kozlek na spirycie dawal lepszy efekt niz bromantam jedzony w tabsach kupowany w prochu z USSA. tylko trzeba pamietac przejedzewni ludzie a nowi to wiesz. tych co sa nowi melisa kladzie spac a starych przejedzonych to benzo nie sklada w 2 tabletkacj
21.09.2024, 12:06
Dużo racji z tym dobrym źródłem. Myślałem że kakao chuja robi dopóki ziomek mnie takim dobrym ceremonialnym nie poczęstował. Słodkie czekolady to w ogóle nie są nic warte. Słabej jakości ciemne kakao ujdzie w tłkou ale dopiero to dobre pokazuje działanie.
24.09.2024, 14:45
ceremonialne robi robotę, człowiek się serio czuję dobrze, ponoć działa lekko na odwagę ( marcin banot BNT to stosuje kto ogląda go ten wie o co chodzi ) pije od 2 tygodni i powiem wam WOW, polecam
24.09.2024, 16:57
No ja w między czasie ogólnie jestem czysta NieMaCiagu nie pale fajek, nie piję, nie biorę żadnych leków
a na Ciebie kakao ceremonialne nie działa? bo ja się zdziwiłam
a na Ciebie kakao ceremonialne nie działa? bo ja się zdziwiłam