Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bazy Fake Hashu
17.06.2022, 01:42
A więc tak, sprawa toczy się o wszelakiej maści produkt zwany na łódzkiej ulicy jaracza Hassan, a bardziej potocznie fejkhasz.
Pewnie probowaliscie w życiu niejednego, więc przejdę do sedna. Jakie byly najciemawsze receptury fejkhaszu jaki kupowaliscie, po prostu plastelina? Haszysz na liściach szałwii? Niektorzy dodawali nawet kakao Ciekawi mnie z jakimi jeszcze śmiesznymi imitacjami 'haszyszu' mieliście do czynienia i historie z tym związane
Pewnie probowaliscie w życiu niejednego, więc przejdę do sedna. Jakie byly najciemawsze receptury fejkhaszu jaki kupowaliscie, po prostu plastelina? Haszysz na liściach szałwii? Niektorzy dodawali nawet kakao Ciekawi mnie z jakimi jeszcze śmiesznymi imitacjami 'haszyszu' mieliście do czynienia i historie z tym związane
19.06.2022, 18:12
U nas na okolicy żeby był bardziej klejący się do siebie dodawali mydło szary jeleń... Nie muszę mówić jak bardzo było to szkodliwe, na szczęście wprowadziłem u nas maczanki i ludzie się przerzucili na jaranie tego a nie tego gówna z mydłem
19.06.2022, 18:22
Kiedyś były słabe te podkłady fejk haszu, pamiętam jak zamawiałem z bazzaru to smak dosłownie znicza XD za to canna bo były git!! Czasy się zmieniają, teraz Canna nie klepie a podkłady są eleganckie. Polecam hasz z z CBD
19.06.2022, 19:12
zapytowywywac trza co to za rodzaj podkladu boten najtanszy to to bardzo duza ilosc kakao parafiny mydla i zmielonych ziol miekki smierdzacy rozlewajacy sie
ten z fotki to drozsza wersja samej bazy i twardsza do tego lepiej sie palaca mniej brudzaca
ten z fotki to drozsza wersja samej bazy i twardsza do tego lepiej sie palaca mniej brudzaca