Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (w proszku) - Opinie o produkcie
04.09.2024, 20:28
Jak ty codziennie żresz klony a one mają długi okres półtrwania nie wiem czy twój mózg to ogarnia mordo? ok to czekamy na twoją relację. pozdro. Sam też napisze kilka słów bo leci do mnie
05.09.2024, 12:19
Paczka odebrana, otrzymałem 1g tramadolu.
Paczka dotarła szybko,2 dni po złożeniu zamówienia.Zapakowane bez pakowania hermetycznego, dodalbym to dla bezpieczeństwa.
Rozpuściłem w ciepłej wodzie i zapodalem 600mg doustnie(mam tolerke).
Pierwsze efekty odczułem po 30min,przyjemne książkowe działanie tramadolu bez żadnych efektów ubocznych które mam przy tabletkach,np ból brzucha.
Dziękuję vendorowi za możliwość darmowego przetestowania tej substancji,polecam sprzedawcę
Paczka dotarła szybko,2 dni po złożeniu zamówienia.Zapakowane bez pakowania hermetycznego, dodalbym to dla bezpieczeństwa.
Rozpuściłem w ciepłej wodzie i zapodalem 600mg doustnie(mam tolerke).
Pierwsze efekty odczułem po 30min,przyjemne książkowe działanie tramadolu bez żadnych efektów ubocznych które mam przy tabletkach,np ból brzucha.
Dziękuję vendorowi za możliwość darmowego przetestowania tej substancji,polecam sprzedawcę
06.09.2024, 07:45
06.09.2024, 08:09
Poleci dziś z sokiem 150mg może 200mg.
Ostanie benzo dwa dni temu 2mg clona.
Także raczej recka będzie wiarygodna
Ostanie benzo dwa dni temu 2mg clona.
Także raczej recka będzie wiarygodna