Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
06.09.2024, 19:01
Na sierściucha koteczka spadł kryształ z woreczka
Polizał Kot kryształa, eksplodowała mu pała
Potem szły piguły, biedak się pogubił
I całą noc do rana udawał Kot Tarzana
Przygód było co nie miara, Kota opętało
Kreska-węgorz-laga-bomba, wciąż było mu mało
Nagle w ręce wpadła pompa, Kot roztwór urobił
Pompę w oko załadował, łezki nie uronił
Faza gruba sie ładuje, już piguła działa
Razem z NEPem wyjebało, transformacja ciała
Już fikołki napierdala, za maczugę chwyta
Każdą dziś wyrucha, ...tylko miękka pyta
Morał z tego moi mili
Właśnie kurwa taki
Chcesz po NEPie se poruchać
Stosuj małe dawki
Nagroda wspaniała, bardzo dziękuję. 😁🙋
Metamorfoza
06.09.2024, 23:39
Ten Nep to niezle walj w leb. Zamiotl mi czas-przestrzsn bo z poniedzlku na wtoek bedac na swiezo wystrzelony, oczywiscie w opcjj numer dwa mojegl komentarza czylj wjebala sie totalna fantastyka i beznogie dziewczeta doczekaly nie wiem nawet ilu opowiadan, wiadomo, to nie jest zebg skonczyc, ale zaczynac kolejna.potem wracanie, kuhhhwa!. Napisalem co prawda niezla litatnie, ale zapomniem zjatkach reckj i poszlo niby na robacze , ale po.cyknji cos musialo mnje rozproszc i chooj.
Dopiero w czwartek trodche cos rudszylem mozgowica ze mam w sobot czyli jutrle fuche od zrobieni wiiec juz "koniec downie, bedzkisz plakal zobaczysz kurwa itepe. [ a teraz w czasie rzeczystym zachcialo mi sie ogolic gdy zobaczylem swoja kwadratowa morde i myjac dokladnie lypo zeby syfy nie wyrosly, jak zwykle smarklem porzadnie by ew. Wyleciy nepogluty i poszlo pare, ale tak staralem ze poszlo farba,] Nawiazuje, ze czwartek zdecydon oslablo dzialanie i czujac cpinskegl kapcia mimo mycia zeboe. Zrobilem wypalnkr.geby czylj zjadlem gruby plaster cytryny bo jak fecilrm robilrm to zeby zalzwaicnn sie i przepuchalo caly syf. Oczywsie zadzlislslo tym ze bolalo jak nigdy. Okazalo sie ze mam pokazny zestaw w kinols.ale bylo zaschniete wiec hoooj i sciksgnalem cals bande nepoglutoe i okazalo sir z niezlel mnie wykurio,.ale niedluo max 1nj sle ns kibel by doslowniengruz wyjebal i nie walil.gownem.tylkomw zasadzi prawien nie nie walil. Cala ta litania chce skwitowac pytanie czy da sie z Nepa zaaplikowac zeby.dac np.150-200mg. Bo kipsko sami widzicie raz ze.zasycha, a resztli rozsadku nie.polecaja takic.dawek, a mimo,.ze teraz od1 godzomy.to.pisze bo nietrafim klasiaure chcac.dokoczyc to.co w.poniedzkald zadtally kikuty i wozeczki.kalelich kobiet moich..fantazji.i.teraz.bylo Jezu.Chrsyte. zabierz mnie.do nieba i jak ktos wsppmmial ze zjazd.jest.nagly i ostry,.ale.krotki..i.potem jux.zwyczaje.zmeczenie
Takze ostatecznie zakanczam.raport.pytanie gdzid.moxms..to.wsadxic zeby poczuc.to.rozrywajce,.bezwstydne opisy.moicn.oposiesci kalekiej..tresc jalk.dawniej mafuksny,..sle.i wczorej,.gdy."xladlelm"..nepo gluty,xuplemek
Jesl tu.dorsrles szanosmuy.neppiarzu to badx zdrow i tyle bo.pisz.jgl zdjanjienn30.
Ezotoriusz minimus.1
Dopiero w czwartek trodche cos rudszylem mozgowica ze mam w sobot czyli jutrle fuche od zrobieni wiiec juz "koniec downie, bedzkisz plakal zobaczysz kurwa itepe. [ a teraz w czasie rzeczystym zachcialo mi sie ogolic gdy zobaczylem swoja kwadratowa morde i myjac dokladnie lypo zeby syfy nie wyrosly, jak zwykle smarklem porzadnie by ew. Wyleciy nepogluty i poszlo pare, ale tak staralem ze poszlo farba,] Nawiazuje, ze czwartek zdecydon oslablo dzialanie i czujac cpinskegl kapcia mimo mycia zeboe. Zrobilem wypalnkr.geby czylj zjadlem gruby plaster cytryny bo jak fecilrm robilrm to zeby zalzwaicnn sie i przepuchalo caly syf. Oczywsie zadzlislslo tym ze bolalo jak nigdy. Okazalo sie ze mam pokazny zestaw w kinols.ale bylo zaschniete wiec hoooj i sciksgnalem cals bande nepoglutoe i okazalo sir z niezlel mnie wykurio,.ale niedluo max 1nj sle ns kibel by doslowniengruz wyjebal i nie walil.gownem.tylkomw zasadzi prawien nie nie walil. Cala ta litania chce skwitowac pytanie czy da sie z Nepa zaaplikowac zeby.dac np.150-200mg. Bo kipsko sami widzicie raz ze.zasycha, a resztli rozsadku nie.polecaja takic.dawek, a mimo,.ze teraz od1 godzomy.to.pisze bo nietrafim klasiaure chcac.dokoczyc to.co w.poniedzkald zadtally kikuty i wozeczki.kalelich kobiet moich..fantazji.i.teraz.bylo Jezu.Chrsyte. zabierz mnie.do nieba i jak ktos wsppmmial ze zjazd.jest.nagly i ostry,.ale.krotki..i.potem jux.zwyczaje.zmeczenie
Takze ostatecznie zakanczam.raport.pytanie gdzid.moxms..to.wsadxic zeby poczuc.to.rozrywajce,.bezwstydne opisy.moicn.oposiesci kalekiej..tresc jalk.dawniej mafuksny,..sle.i wczorej,.gdy."xladlelm"..nepo gluty,xuplemek
Jesl tu.dorsrles szanosmuy.neppiarzu to badx zdrow i tyle bo.pisz.jgl zdjanjienn30.
Ezotoriusz minimus.1
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
07.09.2024, 04:46
I właśnie dlatego NEP jest przeznaczony dla hardcorowych pojebów, starych weteranów, nie dla dzieci.
Serio, to jest mocne w chuj nie tylko w działaniu, trzeba mieć jeszcze twardy łeb podczas dochodzenia do siebie by opanować zwałę.
Btw
150-200mg? 😂😂😂
To są dawki dla Kota, nie dla dzieci 😎
Pisałem żeby walić po 50mg, to kurwa nie...
Serio, to jest mocne w chuj nie tylko w działaniu, trzeba mieć jeszcze twardy łeb podczas dochodzenia do siebie by opanować zwałę.
Btw
150-200mg? 😂😂😂
To są dawki dla Kota, nie dla dzieci 😎
Pisałem żeby walić po 50mg, to kurwa nie...
Metamorfoza
07.09.2024, 08:20
Widać towar jest dobry xD
Dobrze kot_kreskowy mówi nie dla amatorów tylko dla zaprawionych graczy
Coś dla mnie ja wierzę w ufo i księżyce saturna, które muszę policzyć xD
Pewnie za jakiś czas je policzs bo trochę ich tam jest.
Dobrze kot_kreskowy mówi nie dla amatorów tylko dla zaprawionych graczy
Coś dla mnie ja wierzę w ufo i księżyce saturna, które muszę policzyć xD
Pewnie za jakiś czas je policzs bo trochę ich tam jest.
07.09.2024, 08:42
Ej Ludkowie!!!! Toz zaczalem od dawek rzedu 50mg potem czasem nawet mniejsze, ale jak moze lekko tolera poszla, zmeczenie, chec dalszeg niszczenia sobie psychiki poprzez tworzenie wyimaginowanych kobiet, ktore co do zasady istnieja w koncu od czegos zaczynalem. W kazdym razie pamietam jak walielem fetke w NL to co jakis czas, gdy walilem to robilem przepaly ziolem, najlepiej wodospad butelkowy, to po takim buchu nagle dostawalem takiej pizdy, ale to takiej pizdy, ze z podniecenia nie bylem w stanie pisac na telefonie, az mnie telepalo od tych totalnie juz bezwstydnych, wyuzdanych scen, ze az leb mi sie gotowal, ale chyba na szczescie,.nie trwalo to dlugo, niemniej chcialym znalezc przy nepie jakas powtarzalna metode i zdobyc moc kurwienis sie kiedy bede tego potrzebowal, ale nie walic 4 pelne doby i jakos tak........a moze juz styki popalone o zwyczajnie nie jestem w stanie tak czesto miec tej ostatecznej, maksymalnej pizdy fetyszystowskej.
To jak? Gdzie mam to sobie wsadzic? W chuja? A moze ta cala bombke zajebac? A moze miec jakis sposob zeby te lepiej te gluty ogarniac? Jeszcze rozwazalem opcje zeby pierdolnac sie w leb, ale tak pozadnie i goorwa z powrotem gdzies wyjsc do ludzi. No to jak chlopoki? No gimme, gimmie somethin'.
To jak? Gdzie mam to sobie wsadzic? W chuja? A moze ta cala bombke zajebac? A moze miec jakis sposob zeby te lepiej te gluty ogarniac? Jeszcze rozwazalem opcje zeby pierdolnac sie w leb, ale tak pozadnie i goorwa z powrotem gdzies wyjsc do ludzi. No to jak chlopoki? No gimme, gimmie somethin'.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
07.09.2024, 08:49
Nie mam doświadczenia w ściąganiu nepa bo ja tylko palę raz zajebalem lajke to wgl tego nie poczułem. Jestem przyzwyczajony do vapo i będę to jaral przed kryminałem pierdolnalem iv to kurwa przeżycia miałem konkretne dawka około 70 mg.
Ale mam plan na połączenie
Ale mam plan na połączenie
07.09.2024, 11:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2024, 12:10 przez kot_kreskowy.)
Ezotoriusminimus
Odstaw nepa i to natychmiast bo sobie kuku zrobisz.
Zwróciłem uwagę na dawki 150-200 bo o nie pytałeś w poście a ja myślałem że po prostu takie waliłeś...
Wygląda na to, że nawet pięćdziesiątek nie ogarniasz zbytnio.
Ziom, to raczej jest dla ciebie zbyt mocne, daj sobie spokój z NEPem bo się wykończysz. To naprawdę nie jest drug dla każdego.
Zamów se klefa i bedzie git.
Ewentualnie zmniejsz dawki o połowę i wal 25 mg
Lufa w żyłę i vapo przez instalację?
Odstaw nepa i to natychmiast bo sobie kuku zrobisz.
Zwróciłem uwagę na dawki 150-200 bo o nie pytałeś w poście a ja myślałem że po prostu takie waliłeś...
Wygląda na to, że nawet pięćdziesiątek nie ogarniasz zbytnio.
Ziom, to raczej jest dla ciebie zbyt mocne, daj sobie spokój z NEPem bo się wykończysz. To naprawdę nie jest drug dla każdego.
Zamów se klefa i bedzie git.
Ewentualnie zmniejsz dawki o połowę i wal 25 mg
(07.09.2024, 08:49)EmStO napisał(a): Ale mam plan na połączenie
Lufa w żyłę i vapo przez instalację?
Metamorfoza
07.09.2024, 12:14
Wszystko odstawić, a przede wszystkim nie palić zioła i brać dysocjantow... Bo zaraz do końca życia w dupę będziesz dostawać Haloperidol
07.09.2024, 20:36
300mg poszło. Mega moc..jak A-PVP
Auuuuu
Vapo też kosmos
Zaczynajcie od 50-70mg max
Auuuuu
Vapo też kosmos
Zaczynajcie od 50-70mg max