Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfo-szlugi
19.04.2024, 15:07
(23.01.2024, 12:41)DissoEnjoyer napisał(a): A to nie da się zrobić normalnej maczanki na bazie a-pvp? Wiadomo - rozpuszczalnik trzeba odpowiedni wybrać, ale żadne to przecieranie szlaków - już kiedyś ktoś robił "talizmany" na bazie młotka Zawinąć w tutkę i gotoweA-PVP zatrzymuje dopaminę w synapsie ( reuptake inhibitor) powodując jej kumulowanie, a także jest aktywatorem receptorów acetylocholiny (jak nikotyna ) która powoduje bardzo silne doświadczenie potrzeby ponownej dawki. Jak wiadomo papierosy nieznaczne podnoszą dopaminę i aktywują receptory nikotynowe oraz acetylocholinowe co także powoduje że np. tak ciężko jest rzucić nikotynę, przy czym samą radością moze być dla użytkownika kolejna dawka. Porównanie do siebie alfy i nikotyny ma dużo podobieństw a korzyści z łączenia mogą by było (a-pvp i nikotyna są z jednej grupy czyli substytuty pirolidyny) :
1. Aktywacja i wychwyt zwrotny dopaminy jednocześnie i cieszenie się przy każdym zamachu alfo szlugiem ze wszystkiego,
2. Oboje reagują na acetylocholinę co powoduję zajebistą euforię która jest spowodowana nostalgią z jaką mózg traktuje substancje łączące dopaminę oraz acetylocholinę przy kolejnej dawce.
Przy maczanie jest zależnie od sposobu mniej
buchów i nie ma tego smaku alfy pysznego przy maczanym tytoniu i robieniu z tego szluga nie ma smaku takiego jaki by był bez rozpuszczania alfy w tytoniu co traci część tej radochy i tej nostalgii
11.08.2024, 12:13
Nie wiem jak można to palić..
Mi normalne szlugi nie wchodzą po ćpaniu a co dopiero takie coś.
Mi normalne szlugi nie wchodzą po ćpaniu a co dopiero takie coś.
15.08.2024, 19:46
Ciekawy koncept natomiast chyba bym nie zaryzykował
Lifeisbrutal jestem nałogowym palaczem i szlugi wchodzą jak masełko jeden po drugim na temacie, nie wiem co ci nie pasuje
Lifeisbrutal jestem nałogowym palaczem i szlugi wchodzą jak masełko jeden po drugim na temacie, nie wiem co ci nie pasuje
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
16.08.2024, 04:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.08.2024, 04:16 przez Lifeisbrutal.)
KoneserTanichWin No ten smak, normalnie szlugi lubie, ale ta chemia zaburza mi czucie nikotyny w normalny sposób.
16.08.2024, 16:42
Być może, zwykle trzymam się 3cmc, alfę w życiu miałem w swoich rękach może raz albo dwa więc nie mam porównania
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
21.08.2024, 03:26
Czasem łatwiej jest se zrobić szluga bo można od razu palić a nie trzeba oczyszczać nic co trwa różnie a poza tym łatwiej jadąc do pracy se przez okno takiego a-szluga zajarać niż z lufką by się miało kierując samochód
02.09.2024, 16:32
W moich stronach Alfa mieszana jest z tytoniem i pakowana do lufki.
Oczywiście że jest to mało-ekonomiczne.
Oczywiście że jest to mało-ekonomiczne.
02.09.2024, 17:29
nie lepiej kupic sobie meth-pipe lub palic krysztal wsadzajac od ustnika strony i byc ostroznym przy zaciaganiu podgrzewajac od dolu?
05.09.2024, 12:34
noo meth pipe to zdecydowanie lepsza opcja niz alfoszlugi wg mnie,bezsensu to z tytoniem jarać