Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
10.09.2024, 10:36
Po 2 latach abstynencji Zabrałem ze znajomą było uczucie jakbym ją kochał. Zabrałem w klubie dziewczyny,muzyka,taniec,wódka,gadka 10/10. Zabrałem na chacie też perfekcyjnie.
Fajny elastyczny sorcik substancji, nie ważne w jakiej sytuacji się znajdziesz będzie po prostu zajebiście .
Fajny elastyczny sorcik substancji, nie ważne w jakiej sytuacji się znajdziesz będzie po prostu zajebiście .
22.09.2024, 16:32
(10.09.2024, 10:36)vuvubaobao napisał(a): Po 2 latach abstynencji Zabrałem ze znajomą było uczucie jakbym ją kochał. Zabrałem w klubie dziewczyny,muzyka,taniec,wódka,gadka 10/10. Zabrałem na chacie też perfekcyjnie.
Wiem o czym mówisz, świetny był, tylko mieć nadzieję, że jak się ponownie pojawi, to będzie obowiązkowe uzupełnienie koszyka zakupowego u Escobar .
NEP, 3-CMC, 4-MMC święta trójca od Pablo.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.10.2024, 08:33
Ktoś już testował nowy batch? Leci do mnie gołąb i mam wielkie nadzieje. Poprzedni sort był lepszy od samego Bandita.
19.10.2024, 19:02
Ciemnoksieznik
Niedawno wrócił to oferty, więc można sie spodziewać "wysypu" recek, jak grzybów po deszczu.
Niedawno wrócił to oferty, więc można sie spodziewać "wysypu" recek, jak grzybów po deszczu.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
21.10.2024, 13:49
Własnie odebrałem, ale nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęcia. W kazdym razie wygląd krystalicznie biały,wieksze grudki wyglądają jak posklejany ryż. Co do działania to nie porównam z wczesniejszym sortem, a jedynie z sortem od rc-black'a. CDN
21.10.2024, 14:04
Ja tyz odebrałem, paka na pokładzie. Zaczynam, ruszam, ale juz czuje,a przynajmniej mam nadzieje, ze nie bedzie to sliniaca sie, obejszczana, otrzepana faza jak po Nepie. Smak zdecydowanie gorzki, nie jest to chardonnay. Dawka mysle nie przekroczyla 50mg, mowie mysle bo chyba waga mi sie spsula I nie lapie ponizej 100mg wiec na oko itepe. Lapska poco sie, no nic, oczywiscie 4 dziesiatki dla esco itepe. Pozdrawiam reminenta.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
Zaznaczę, że w weekend było grubiej na jakis kryształach, wczoraj dzie przerwy.
Pierwsza kreska zapoznawcza ok. 40-50mg lekkie pobudzenie. Po 30 min ok. 100mg i już czuję. Na momencie libido wywaliło w góre, a jeszcze się w pełni nie załadował
Ezotoriusminimus, że smak gorzki. Ja przez weekend jadłem taki kryształ, żeby trzeba co chwilę popijać, bo tak żarł gardło i był okropny w smaku. Dzis z rana zatoki miałem strasznie zajechane. Ale tego mefa to ja wręcz nie czuje w nosie i gardle
Pierwsza kreska zapoznawcza ok. 40-50mg lekkie pobudzenie. Po 30 min ok. 100mg i już czuję. Na momencie libido wywaliło w góre, a jeszcze się w pełni nie załadował
Ezotoriusminimus, że smak gorzki. Ja przez weekend jadłem taki kryształ, żeby trzeba co chwilę popijać, bo tak żarł gardło i był okropny w smaku. Dzis z rana zatoki miałem strasznie zajechane. Ale tego mefa to ja wręcz nie czuje w nosie i gardle