Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfo-szlugi
16.09.2024, 19:09
Ja mieszałem z tytoniem Alfa-PIHP i wiadro za wiadrem paliłem, trzymałem je w kostce, nawet ledwo kostkę zamknąłem, papieros i wiadro i tak w kółko.
Kocioł był niesamowity, płuca na następny dzień i kolejne 2 tygodnie to szmery bajery.
Ciśnienie 220. Puls 163
Polecam jak ktoś tak lubi.
Kocioł był niesamowity, płuca na następny dzień i kolejne 2 tygodnie to szmery bajery.
Ciśnienie 220. Puls 163
Polecam jak ktoś tak lubi.
16.09.2024, 19:22
Ja wiem, te polecam to była taka ironia. Bo wiesz, jak ktoś przeczyta te objawy co napisałem to raczej nie będzie chętny tak zrobić
Dodam, że uratowała mnie tabletka na nadciśnienie i 3 tabletki olanzapiny 10mg.
Wtedy spokojnie dokończyłem to co miałem i poszedłem spać. Nie polecam wcale zaczynać palić bo nie idzie się od tego oderwać.
Jak zacząłem palić ze srebra to świeczką bo 15 zapalniczek przez noc zajechałem i wpadł ten genialny pomysł na zmieszanie towaru z tytoniem. Bielutki tytoń a jak ładnie strzelał - ale skutki odczuwalne do dziś bo na nadciśnienie tabletki cały czas muszę brać.
Dodam, że uratowała mnie tabletka na nadciśnienie i 3 tabletki olanzapiny 10mg.
Wtedy spokojnie dokończyłem to co miałem i poszedłem spać. Nie polecam wcale zaczynać palić bo nie idzie się od tego oderwać.
Jak zacząłem palić ze srebra to świeczką bo 15 zapalniczek przez noc zajechałem i wpadł ten genialny pomysł na zmieszanie towaru z tytoniem. Bielutki tytoń a jak ładnie strzelał - ale skutki odczuwalne do dziś bo na nadciśnienie tabletki cały czas muszę brać.