Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie zdobyć wysokiej jakości NEP przed wrześniowym zakazem
09.09.2024, 15:01
Witam, przed wrześniowym zakazem, gdzie polecacie dobrej jakości NEP, który nie pochodzi z naszych zaufanych sklepów, w których również się zaopatrzę. Z ciekawości chcę spróbować innych właściwości.
09.09.2024, 17:19
Bogdan Boner chodzi o ten delegal, który miał wlecieć w NL już w tamtym roku, a byl przekładany kilka razy.
teraz niby ma być ostatecznie
teraz niby ma być ostatecznie
09.09.2024, 18:14
(09.09.2024, 16:30)voice.of.voiceless napisał(a): Venus odnogi funcapsa, czyli lekkergaan professor zzzzap i z 10 innych których nazw nie przypomnę sobie na chwilę obecną
Wszystkie te sklepy są kontrolowane przez funcaps. Są swoimi klonami. Zawsze wysyłka pocztą.nl i jej substancje to śmieci. Ostatni NEP, który kupiłem od Lekkergaan był mieszanką Nepa i 2/3 FMA, a ich O-DSMT odsunął mnie na tydzień. To też nie było czyste. Często można spotkać mieszaniny ich benzodiazepii z nitacenami. Są zagrożeniem.
10.09.2024, 06:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2024, 06:41 przez kot_kreskowy.)
A ja tam bym nie kombinował skoro u Szefa jest taki kozak.
Trafić na lepszą jakość wydaje się nierealne...
Ale kupuj, kupuj. Skoro chcesz się poświęcić dla sprawy, przynajmniej będziemy wiedzieć jakie sklepy omijać
Trafić na lepszą jakość wydaje się nierealne...
Ale kupuj, kupuj. Skoro chcesz się poświęcić dla sprawy, przynajmniej będziemy wiedzieć jakie sklepy omijać
Metamorfoza