Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie zdobyć wysokiej jakości NEP przed wrześniowym zakazem
(09.09.2024, 23:06)voice.of.voiceless napisał(a): Venus ja bralem nepa od cupsa jak byłem w NL w 2022 roku i podręcznikowe działanie, nie wiem czy coś się zmieniło, ale jeśli mówisz prawdę, to musiało
Właśnie zrobiłem normalną serię NEP-u z Lekkergaan, którego gdzieś mi brakowało i dziesięć minut później dodałem 2 mg tyzanidyny, a kiedy dzień się kończy, jak zwykle 10 mg diazepamu. Tyzanidyna w pewnym stopniu kontroluje moją norepinefrynę i ciśnienie krwi. Diazepam pomaga mi spać. I cóż, w tej chwili trochę wzrasta, wygląda jak NEP, ale jest bardzo, bardzo słaby i z akcentami FEA lub FMA, bardzo dziwny. Teraz zamierzam poprosić mojego zaufanego NEP-a, aby kontynuował drugą linię. Ponieważ to są śmieci. Wszystko, co Funcaps, Zzzzap, Lekkergaan i klony… trzymaj się z daleka
(10.09.2024, 06:39)kot_kreskowy napisał(a): A ja tam bym nie kombinował skoro u Szefa jest taki kozak.
Trafić na lepszą jakość wydaje się nierealne...
Ale kupuj, kupuj. Skoro chcesz się poświęcić dla sprawy, przynajmniej będziemy wiedzieć jakie sklepy omijać
Poświęcam się dla Ciebie! W tej chwili nie mamy zbyt wiele z tego, co mamy na forum!
Unikaj wszystkich funcapów, Lekkergaan i klonów. Professor miał swoje dobre czasy, ale i on do nich dołączył.
Jedyny wysokiej jakości produkt NEP, który przypadkowo znalazłem, znajdował się w sklepie drsupply. Jako ciekawostka miała różowe odcienie ale jedna kreska i dopamina zalewa całą głowę. Chociaż ostatnio nie nadążają za Waszymi prośbami, nie widzę w tym zbyt dużej przyszłości.
PS: Przepraszam za mój zły polski, ale pochodzę z obszaru Europy, ale nie tylko z Polski