Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
quasar-********.c**
06.09.2024, 17:28
@Voice.of.voiceless
Dobrze, że wszystko idzie w dobrą stronę. Narazie poczekam aż dasz znać, że odebrałeś bo może i coś dla siebie znajdę
Dobrze, że wszystko idzie w dobrą stronę. Narazie poczekam aż dasz znać, że odebrałeś bo może i coś dla siebie znajdę
06.09.2024, 19:27
Voice.of.voiceless w żadnym wypadku nie skreślam vendora jestem po prostu już bardzo ostrożny i podejrzliwy po ostatnich akcjach z duchem i frogiem mimo że ja tam nie utopiłem kasy to czujność jest już większa i dodatkowo jestem zmęczony już przeszukiwaniem sieci za alfą obojętnie czy pihp, php czy też pvp tak wiem że zaraz ktoś napisze że jest dostępna u bolchema a to że jest na stronie to nie znaczy że jest to alfa trzeba poczekać.
07.09.2024, 12:42
Bardzo dobra informacja
Czekam na jakieś sprawozdanie
Korcą mnie te kursy opioidy bo kiedyś chciałem etazen spróbować.
Ale huj zobaczę bo na razie to alkoholizm mnie dopadł pierdolony i nie chce puścić
Czekam na jakieś sprawozdanie
Korcą mnie te kursy opioidy bo kiedyś chciałem etazen spróbować.
Ale huj zobaczę bo na razie to alkoholizm mnie dopadł pierdolony i nie chce puścić
10.09.2024, 01:50
To jest jakieś szaleństwo oni chcą skan dowodu osobistego tak wiem zdjęcie dowodu osobistego też można załatwić od żula spod żabki o ile go ma ale nie w tym rzecz żeby dodatkowo pchać się na przypał posługując się czyimiś dokumentami , bo chyba nikt nie jest tak szalony żeby dawać skan swojego dowodu.
10.09.2024, 13:19
Nie zakładałem konta tylko przeczytałem ich regulamin że jest konieczna weryfikacja poprzez przesłanie dowodu osobistego aby potwierdzić wiek i że można zamazać zdjęcie im chodzi o datę urodzenia skoro od ciebie nie chcieli to widocznie ten regulamin jest tylko dla picu żeby dobrze wyglądało to dobrze wiedzieć .
10.09.2024, 13:55
Omnibus pierdolenie, żeby służby się nie przyjebaly - tak sądzę
rakieta dotarła, śmiesznie to leci najtańszą opcją wysyłki
na pokładzie 15x mefenakwalon 2mg i 1g odsmt
nie dostałem gratisu o który prosiłem, dostałem za to 3 naklejki z logo sklepu, co ciekawe, to samo logo jest wybijane na tabsach
później dam reckę mefenakwalonu
rakieta dotarła, śmiesznie to leci najtańszą opcją wysyłki
na pokładzie 15x mefenakwalon 2mg i 1g odsmt
nie dostałem gratisu o który prosiłem, dostałem za to 3 naklejki z logo sklepu, co ciekawe, to samo logo jest wybijane na tabsach
później dam reckę mefenakwalonu
13.09.2024, 00:25
Voice.of.voiceless to cieszę się że paczka dotarła szczerze to czekałem czy ją dostaniesz a teraz czekam za recka jakoś człowiek zrobił się przewrażliwiony po ostatnich perturbacjach z vendorami co nam poznikali, wsumie podobne zamówienie do twojego chce złożyć plus na testy najmniejszą możliwa gramaturę żeby mnie więcej tego nie korciło czyli F-Etonitazene chyba 0.5 grama było ale teraz brak na magazynie, swoją drogą pytanko żeby kuku sobie nie zrobić bo lepiej pytać niż później żałować można to vapowac ?.
I ostatnie pytanko co trzeba zrobić jak sie pisze posta a się kogoś nick chce zaznaczyć żeby był podkreślony a nie tylko ręcznie przepisywać.
I ostatnie pytanko co trzeba zrobić jak sie pisze posta a się kogoś nick chce zaznaczyć żeby był podkreślony a nie tylko ręcznie przepisywać.