Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pokrzywa - królowa ziół
02.06.2024, 21:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2024, 21:30 przez kot_kreskowy.)
Na agrest trzeba poczekać, twardy jak szatan
Zrobiłem napar ze świeżej.
Różnice do suszonej są takie, że napar z suszonej jest mocniejszy a ze świeżych krzaków bardziej rześki.
Liście można jeść zarówno z takiej jak i z takiej, są spoko😁
Piję to już jakiś czas, nawet dwa litry dziennie i powiem wam, że czuję się kurwa wyśmienicie, jak młody bóg.
Dziś to już wogóle dałem czadu na rowerze, mam na trasie dwa spore podjazdy pod które normalnie prowadzę rower, pod każdy. Dziś obydwa wziąłem ciągiem 😎
Fakt, mam wolne teraz tydzień ale jakie miałem dwa melanże to głowa mała.
Łącznie 25gr i 10 panam, gdzie wcześniej po takich przebojach tydzień dochodziłem do siebie jesli chodzi o wysiłek fizyczny - tak mięśnie wypłukane zawsze miałem a teraz?
Ogień kurwa 💪
Daje bardzo dużo ta pokrzywa.👍
Teraz już wiem dlaczego królowa ziół😁
Zrobiłem napar ze świeżej.
Różnice do suszonej są takie, że napar z suszonej jest mocniejszy a ze świeżych krzaków bardziej rześki.
Liście można jeść zarówno z takiej jak i z takiej, są spoko😁
Piję to już jakiś czas, nawet dwa litry dziennie i powiem wam, że czuję się kurwa wyśmienicie, jak młody bóg.
Dziś to już wogóle dałem czadu na rowerze, mam na trasie dwa spore podjazdy pod które normalnie prowadzę rower, pod każdy. Dziś obydwa wziąłem ciągiem 😎
Fakt, mam wolne teraz tydzień ale jakie miałem dwa melanże to głowa mała.
Łącznie 25gr i 10 panam, gdzie wcześniej po takich przebojach tydzień dochodziłem do siebie jesli chodzi o wysiłek fizyczny - tak mięśnie wypłukane zawsze miałem a teraz?
Ogień kurwa 💪
Daje bardzo dużo ta pokrzywa.👍
Teraz już wiem dlaczego królowa ziół😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.06.2024, 12:00
Pokusiłem się dzisiaj zebrać trochę tego, mam pytanko nie lubię samego smaku pokrzywy mogę dodać trochę cukru? Nie zjebie się?
03.06.2024, 16:36
Lifeisbrutal Na spokojnie to nie chemia organiczna ,śmiało z cukrem albo miodem a jak znam rady babci zielarki to i kropelka spirytusu nie zaszkodzi a wręcz pomoże.
03.06.2024, 16:52
(03.06.2024, 12:00)Lifeisbrutal napisał(a): Pokusiłem się dzisiaj zebrać trochę tego, mam pytanko nie lubię samego smaku pokrzywy mogę dodać trochę cukru? Nie zjebie się?
Najpierw posmakuje bez cukru
A jak miodu chcesz dodać to poniżej 45° bo cała magia miodu zniknie i podobno może się nawet zrobić toksyczny, ktoś mi ostatnio pisał
(03.06.2024, 16:31)Benito napisał(a): Czytałem że pokrzywy lepiej nie słodzić cukrem
Zobacz sobie w google alternatywy 😅
No jasne, że nie słodzić.
To pierdoli cały smak a ona serio jest pyszna bez cukru właśnie.
Z sokiem już lepiej, co zresztą już pisałem wcześniej.
NIE dla OPIO !!!
11.09.2024, 11:58
ostatnio parze sobie pokrzywę naczczo z rana przed jakimkolwiek posiłkiem i wiecie co wam powiem, że to gunwo działa serio
mam więcej energii w ciągu dnia, fajny apetyt a po ciągach mefedronowych juz kilka razy pisałam w innych wątkach to jeść w ogóle nie umiałam
serio mogę tę roślinkę polecić
a piję tą zwykła z herbapolu ze 2/3 saszetki sobie zaparzam
mam więcej energii w ciągu dnia, fajny apetyt a po ciągach mefedronowych juz kilka razy pisałam w innych wątkach to jeść w ogóle nie umiałam
serio mogę tę roślinkę polecić
a piję tą zwykła z herbapolu ze 2/3 saszetki sobie zaparzam
11.09.2024, 12:31
Najlepsza pokrzywa to taka schłodzona latem najlepszy napój jaki może być. Można pić cały rok, ale w okresie letnim wchodzi jak masełko.
11.09.2024, 19:44
Piękne zbiory Kocie, moją pokrzywę na działce w tym roku niestety ojebały takie czarne gąsienice a nie miałem jakoś sumienia się ich pozbywać. Mam nadzieję że wyrosły z nich motyle.