Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GBL
29.11.2023, 23:49
Mef123 Nie słyszałem nigdy żeby po GBL były jakieś chaluny. Nie słyszałem także żeby po GBL były haluny. A skąd - zobacz dział sprzedawcy na H.
kot_kreskowy tak, gbl uzależnia fizycznie i psychicznie.
kot_kreskowy tak, gbl uzależnia fizycznie i psychicznie.
30.11.2023, 03:53
(29.11.2023, 22:31)Mef123 napisał(a): Skąd ogarnąć tą substancje? Podobno jest niezła beka po tym i Chaluny się włączają czy coś w tym rodzaju
Nie ma po tym ani "niezłej beki", ani żadnych "halunów". Musiałeś to z czymś pomylić.
Ponadto poczytaj sobie o działaniu G, bo coś mi podpowiada, że jesteś zdolny do tego aby zarzucić giebla i wypić do tego flaszkę wódy, a to serio nie jest narkotyk dla nieświadomych zagrożeń.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
09.09.2024, 08:57
Moim zdaniem temat jest nieco bardziej skomplikowany. Może spierdolić na samym początku, ale bardzo często potrzeba co najmniej drugiej dawki (również za pierwszym razem), aby osiągnąć to specyficzne uczucie, które "zwykle" ludzie chcą osiągnąć. Może mieć różne rodzaje efektów przy różnych ilościach. Substancja ta nie jest tak naprawdę dobra na jeden strzał, aby spróbować lub uzyskać niewielki efekt. Jest to bardziej "sesja", w której ponowne dawkowanie ma szczególne znaczenie. należy zwrócić uwagę, aby nie przedawkować, ale jednocześnie nie podawać zbyt małej dawki. celem jest znalezienie idealnej równowagi i utrzymanie jej przez czas "zabawy".
Zdecydowanie ważny jest "test alergiczny", ale najlepiej byłoby przeprowadzić osobistą sesję badawczą.
O bezpieczeństwie
Jest to substancja żrąca (należy obchodzić się z nią ostrożnie), zdolna do łatwego i szybkiego topienia plastiku. Nie może być przechowywany w żadnym pojemniku. Plastik HDPE jest bezpieczny (ten sam materiał, z którego wykonany jest oryginalny pojemnik). Widziałem stopione powierzchnie stołów, zmywarek do naczyń, a także stonerów prawie pijących plastikowy GBL (mleczny / mętny zamiast klarownego płynu) z powodu niewłaściwego materiału butelki / wieczka. GBL jest klarowny i przezroczysty. Nie mam pojęcia, czy wszystkie strzykawki są wykonane z HDPE czy czegokolwiek innego, ale aptekarska brązowa SZKLANA butelka z pipetą jest zdecydowanie preferowanym systemem do przechowywania GBL, a także szybszym, łatwiejszym i bezpieczniejszym do dozowania.
W przypadku złego smaku wystarczy bardziej rozcieńczyć (w rzeczywistości powinien być dobrze rozcieńczony żrący, który wada w gardle). Przy niewielkim rozcieńczeniu dobrze działają napoje gazowane z cytryną (prawdopodobnie ze względu na część cytrynową?), ale przede wszystkim woda z tonikiem (może ze względu na chininę?). Niektóre napoje o bardziej słodkich smakach, takie jak cola, okazują się (dla niektórych osób, takich jak ja) gorsze niż zwykła woda.
Przepraszam. Długi tekst, prawdopodobnie źle przetłumaczony.
Zdecydowanie ważny jest "test alergiczny", ale najlepiej byłoby przeprowadzić osobistą sesję badawczą.
O bezpieczeństwie
Jest to substancja żrąca (należy obchodzić się z nią ostrożnie), zdolna do łatwego i szybkiego topienia plastiku. Nie może być przechowywany w żadnym pojemniku. Plastik HDPE jest bezpieczny (ten sam materiał, z którego wykonany jest oryginalny pojemnik). Widziałem stopione powierzchnie stołów, zmywarek do naczyń, a także stonerów prawie pijących plastikowy GBL (mleczny / mętny zamiast klarownego płynu) z powodu niewłaściwego materiału butelki / wieczka. GBL jest klarowny i przezroczysty. Nie mam pojęcia, czy wszystkie strzykawki są wykonane z HDPE czy czegokolwiek innego, ale aptekarska brązowa SZKLANA butelka z pipetą jest zdecydowanie preferowanym systemem do przechowywania GBL, a także szybszym, łatwiejszym i bezpieczniejszym do dozowania.
W przypadku złego smaku wystarczy bardziej rozcieńczyć (w rzeczywistości powinien być dobrze rozcieńczony żrący, który wada w gardle). Przy niewielkim rozcieńczeniu dobrze działają napoje gazowane z cytryną (prawdopodobnie ze względu na część cytrynową?), ale przede wszystkim woda z tonikiem (może ze względu na chininę?). Niektóre napoje o bardziej słodkich smakach, takie jak cola, okazują się (dla niektórych osób, takich jak ja) gorsze niż zwykła woda.
Przepraszam. Długi tekst, prawdopodobnie źle przetłumaczony.
(06.09.2024, 11:00)JureKiler napisał(a): A można jesxze gdzieś zamówić GBl?
(11.09.2024, 19:53)roccomanfredi napisał(a): i@@us@@ean.@u@
@roc@e@@er.com
12.09.2024, 17:44
Nie ma bata że rozszyfruje te strony za dużo liter wyjebanych bądź ktoś taki miły i podeślij na priv
Be objective and honest.