Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kanały na telegramie
12.09.2024, 14:10
Witam czy zamawiał ktoś z kanałów na telegramie Psychedelic Store lub Polski Smuggler? Bo chciałem zamówić i zastanawiam się czy są legit. Może ktoś coś tam zamawiał i się wypowie
12.09.2024, 18:34
Ej albo czy korzystaliście z tego trybu wyszukaj w pobliżu? Ja np. w Dublinie na glodzie znalazł powiedzmy dilera, ale chciałem wziąć tylko grama, a on sprzedawał od dwóch i zrezygnowałem xD to wszystko ściemy czy legit?
12.09.2024, 19:33
Ogólnie te reklamujące się na face to najczęściej scam, jest parę dobrych kanałów co znam ale tych akurat nie kojarzę
12.09.2024, 22:08
te**era*t
Nie znasz?
To prawdopodobnie najlepszy sposób TG na kupowanie słodyczy.
Jest jak kanał administrujący stale aktualizowaną listą tylko zweryfikowanych w pełni legalnych sklepów. Większość z tych sklepów (prawdopodobnie nawet wszystkie) to te same, które można znaleźć również na rynkach DW, ale mają one zasięg TG. Kupujesz bezpośrednio w shopBOT odpowiedniego sprzedawcy. Lista jest spora, niestety tylko 5-10 prowadzi wysyłkę do UE, ale w ramach tych można znaleźć mniej więcej wszystko (leki i farmaceutyki). O ile widziałem, nie ma RC.
Trudno jest znaleźć prawdziwą oficjalną listę te**era*t, która jest pełna oszukańczych kopii, ale po wejściu zawsze masz weryfikację.
Lo consiglio vivamente, decisamente niente di piu semplice e completo per lo scopo.
Nie znasz?
To prawdopodobnie najlepszy sposób TG na kupowanie słodyczy.
Jest jak kanał administrujący stale aktualizowaną listą tylko zweryfikowanych w pełni legalnych sklepów. Większość z tych sklepów (prawdopodobnie nawet wszystkie) to te same, które można znaleźć również na rynkach DW, ale mają one zasięg TG. Kupujesz bezpośrednio w shopBOT odpowiedniego sprzedawcy. Lista jest spora, niestety tylko 5-10 prowadzi wysyłkę do UE, ale w ramach tych można znaleźć mniej więcej wszystko (leki i farmaceutyki). O ile widziałem, nie ma RC.
Trudno jest znaleźć prawdziwą oficjalną listę te**era*t, która jest pełna oszukańczych kopii, ale po wejściu zawsze masz weryfikację.
Lo consiglio vivamente, decisamente niente di piu semplice e completo per lo scopo.
14.09.2024, 17:37
ogolnie jak ktos nie ma trzezwego myslenia to nie warto. kto to by nie byl jak nie wezmiesz w nos to moze byc i sol. Wyjebkowicze potrafia robic takie akcje ze mocna ksiazke napisac. sa grupy ktore opisuja scamy ale to nic nie daje bo nazwe na telegramie zmienia sie latwiej niz podpis w ksiazce telefonicznej karty sim. 98% to wal
15.09.2024, 11:02
Wystarczy zdobyć odpowiedni kontakt za pośrednictwem poczty pantoflowej. Trzeźwe myślenie jest zawsze niezbędne również w sieci. Znam kilka osób (i uwierz mi, jest ich wiele), które są tak „genialne”, że zamawiają ze stron o nazwach takich jak: www.illegaldrugs.***,www.cocaine.***www.weed4free.***.
Nawet jeśli jest zgłoszone oszustwo jako pierwszy wynik w google, ale nawet nie sprawdzają. Nie ma dla nich rozwiązania.
Byłoby interesujące, jak duży jest rynek oszustw. To z pewnością mądrzejszy biznes niż legalny.
Nawet jeśli jest zgłoszone oszustwo jako pierwszy wynik w google, ale nawet nie sprawdzają. Nie ma dla nich rozwiązania.
Byłoby interesujące, jak duży jest rynek oszustw. To z pewnością mądrzejszy biznes niż legalny.
Online w okolicy to możecie co najwyżej szukać osiedlowych sklepików jak chcecie normalne ceny to są kanały które istnieją po kilka lat i maja cały czas wysoką jakość ale głównie jest to palenie, czasami wpadnie jakiś 3cmc lub coś innego i to tyle. Większość takich rzeczy co tu na forum lubią to na tg jest drogo, drożej niż tu na forum czy w Darku. I to dużo drożej potrafi być jeżeli chodzi o jakieś krążki czy LSD. Ale buszek pierwsza klasa i duży wybór jak ktoś lubi thc to polecam. Jeszcze tylko dodam że chodzi mi o PL telegram.
Za granicą to np coffe shop prowadzi swój kanał lawa hemp można łatwo tam trafić wkleił bym linka ale zakaz jest tak ?
Za granicą to np coffe shop prowadzi swój kanał lawa hemp można łatwo tam trafić wkleił bym linka ale zakaz jest tak ?