Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
18.06.2022, 18:37
Niestety nie będę wiedział jak działa mdphp i aphip kristal , ponieważ ktoś zamulił i kurwa nie wrzucili do zamówienia porażka....
19.06.2022, 07:50
Zmieniam zdanie o tym sklepie, panuje tam w chuj burdel, mowi ze probek nie wysyla inaczej niz LR, a Yalasek i ProducentRC tak otrzymali. bałagan i chardmier, szkoda nerwów.
PS. normalnie oplacone zamowienia niektorzy chwala. Tyle.
PS. normalnie oplacone zamowienia niektorzy chwala. Tyle.
19.06.2022, 20:31
Ja jednak nie mam nic do zarzucenia... Następnym razem zamawiam 6apb, brom, alfe i oczywiście fdck to ostatnie testowałem z ziomkiem który wyskoczył niedawno z więzienia mówił że mefka nie ma podjazdu do tej substancji jego zdaniem, moim tak samo śmiechu było tyle co nigdy mimo że ja tylko paliłem zioło z bonga bo ziomek mówił że po wyjściu za bardzo co zamula skun
20.06.2022, 10:32
Siemanko , no ja nie mogę się do sklepu doczepić, ponieważ zamówienie dotarło bardzo szybko szkoda że zamulił ten co pakował i nie wrzucił do testu mdphp i alfe kristal , no ale jak napisałem od razu dostałem odpowiedź że przepraszają i mogą wysłać jeśli chce, oczywiście nie chce mi się bawić w jakieś same sample i narażać żołnierzy. Ale jak będę znów zamawiać napewno przyponne o tym mdphp i alfie kristal. Polecam vendora szybki kontakt oraz szybko gołąb leci , bhp mogło by być troche lepsze , ale widziało się gorsze hehe
A tu foto księżniczki szczurów hehe
https://anonfiles.com/far0W9qcy1/20220620_110118_jpg
A tu foto księżniczki szczurów hehe
https://anonfiles.com/far0W9qcy1/20220620_110118_jpg
20.06.2022, 10:35
Mi miała doleciec paka od nich listem nierejestrowanym ale niestety nic nie doleciało 2gi tydzien.
Pozdro
Pozdro
pozdrowionka
21.06.2022, 10:49
Desinger swoj chlop! Duze prawdopodbienstwo, ze wczesniejszy golab zostal zestrzelonuy "PR" Wyszedł z inicjatywą reshipu 4 produktów. Szczur do swoich badań zamierza uzyć bromazolam, pihpa, 2cb 10mg 3x i 4fma z mozliwoscia trania przy hurcie dobre ceny ;-)