Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - PacLab.pl
09.09.2024, 10:19
dajcie spokój,wg mnie ten sklep powinien oferować jedynie nootropy,dragi w asortymencie to proszenie się o przypal,a jak kolega trafnie zauważył - macie zajebista nisze do wypelnienia,po co to psuć takim wizerunkiem sklepu z cpaniem i podwyzszac ryzyko?
09.09.2024, 11:19
Prawdziwa kasa jest na rc , to co jest w ofercie nie przyniesie kokosów sprzedawcy .
nootropy mogą być jako dodatek ...
nootropy mogą być jako dodatek ...
09.09.2024, 11:38
Smuci mnie że połowa użytkowników tego forum to tylko dragi i dragi. I jak coś nie klepie w 0.0001s od wpierdolenia pod paczkomatem to jest niewarte uwagi. A nootropy to bardzo ciekawa grupa związków i faktycznie jakaś taka posucha na rynku. Owszem wszędzie można dostać noopept i inne takie popularniejsze ale nasz nowy sklep zaskoczył naprawdę trudno dostępnymi i wartymi uwagi substancjami. A wy kurwa chcecie klefa. No ja pierdole ludzie. Nie potraficie docenić.
09.09.2024, 14:38
(09.09.2024, 11:07)Bogdan Boner napisał(a): Miejmy nadzieję że opinii tak mało jest dlatego że na działanie nootropów trzeba trochę poczekać a nie dlatego że nasza elita samplowa wzięła i nie zamierza pisać. Sam jeszcze swojej opinii nie napisałem bo kurde ludzie, ocenić nootrop po jednej dawce to trochę ciężko. Trzeba trochę tego podjeść żeby były efekty xDDDD
Jeśli miałeś w nawiązaniu moja wypowiedź to od razu mówię że niekoniecznie o tą kategorie mi chodziło. W sampelkach były różne rzeczy a niekoniecznie je można mieszać prawda? O to mi chodziło :p
09.09.2024, 16:22
Kontakt super, wysyłka express. Towar #1
Tak jak nie lubialem opio to teraz już lubię hehe
Tramadol pięknie. Euforia, wyjebane na wszystko, no mega faza..super. coś innego dla mnie 💥💥👌🏻
1,3 dmaa bym dodał
Efedrynę np też. Super by było
Tak jak nie lubialem opio to teraz już lubię hehe
Tramadol pięknie. Euforia, wyjebane na wszystko, no mega faza..super. coś innego dla mnie 💥💥👌🏻
1,3 dmaa bym dodał
Efedrynę np też. Super by było
Bogdan Boner gdzie tu ktos pisal o klefie byku ? smuci cie ze polowa uzytkownikow forum o dragach chce dragow? no pojeby, nie?
prostuj się kurwo
09.09.2024, 16:53
Ja akceptuję jedynie powrót AM-ki, URki i czikity, tak to można tylko nootropy.
09.09.2024, 17:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2024, 17:38 przez kot_kreskowy.)
(09.09.2024, 11:38)Bogdan Boner napisał(a): Smuci mnie że połowa użytkowników tego forum to tylko dragi i dragi. I jak coś nie klepie w 0.0001s od wpierdolenia pod paczkomatem to jest niewarte uwagi. A nootropy to bardzo ciekawa grupa związków i faktycznie jakaś taka posucha na rynku. Owszem wszędzie można dostać noopept i inne takie popularniejsze ale nasz nowy sklep zaskoczył naprawdę trudno dostępnymi i wartymi uwagi substancjami. A wy kurwa chcecie klefa. No ja pierdole ludzie. Nie potraficie docenić.
Słuchaj, chcesz to sobie jedz nootropy czy co tam chcesz, i daj innym jeść co chcą.
Jesteś w mniejszości więc daj spokój.
Ludzie chcą klefa, hexa, euforyków, alfy.
Proste
A z powyższych artykułów to można mieć i tonę a i tak zejdzie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
10.09.2024, 12:33
Bogdan Boner a ja źle doczytałem posta a to był odczynnik do wybrania a nie po próbce z całej tej listy.. Mój błąd. Aż się zastanawiałem, że by tyle dali do 1
Tak to jest jak się czyta po flaszce.
Tak to jest jak się czyta po flaszce.
15.09.2024, 16:02
Ja dodam, że akurat na ADHD się będę leczyl. Już od dawna widzę u siebie takie objawy. Ciekawą mam historię też z stymulantami. Trochę bym się bał to wziąć bo to nowa substancja ale ja akurat jestem taki, że wezmę
PacLab a na szczurach było testowane?
Czy dopiero będzie hehe
boro chyba za krótko się znamy
PacLab a na szczurach było testowane?
Czy dopiero będzie hehe
boro chyba za krótko się znamy