Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MXP
15.07.2022, 02:26
Fajny dysocjant, pochodna MXE. Działa dopiero przerobiony na cytrynian - pył MXP do szklanki łyżeczka kwasku cytrynowego do szklanki zalane ciepłą wodą.
Doznania opisywane jako "zimne" ale głębokie, bardzo silny wgląd w siebie, działanie antydepresyjne Mega, dobrze "smyra" receptory sigma.
Doznania opisywane jako "zimne" ale głębokie, bardzo silny wgląd w siebie, działanie antydepresyjne Mega, dobrze "smyra" receptory sigma.
16.07.2022, 17:20
gówno kurwa, to jest forum a nie wikipedia, google cie gryzie? przestan nabijac te spamerskie scierwo, bo zasmiecasz forum. zadales pytanie z kategorii, nic nie wiem i niczego sie nie chce dowiedzieć. zacznij bloga prowadzic, jak masz zamiar o takie gowno w takich tematach pytac, to moze przejdz na facebooka?
nie mam nic wiecej do dodania, auf wiedersehen
nie mam nic wiecej do dodania, auf wiedersehen
24.07.2022, 00:53
działa inaczej niż mxp, inny rodzaj fazy, ważne jest w sumie co robisz w danym momencie. Z MXP da sie wiele wycisnąć moim zdaniem ale to trochę bardziej "skomplikowane| niż mxe gdzie w sumie faza dobra przychodzi sama na tacy
Red is bad
15.09.2024, 20:03
brał to ktoś? jutro zamawiam pół grama ze stajni professora, dobra cena, a tego jeszcze nie wrzucałem. Na psychonaucie tylko oral dawkowanie, sniffem będzie lepsza biodostępność, czy bez różnicy?
01.05.2025, 07:22
Da się to gdzies dostać?
Miałem szansę dostać 1g sampla od jakieś3 lata temu ale opcja wysyłki na stancje mi sięnie zgadzała.
Moja królowaz podobnych substancji jest mxe.
Miałem szansę dostać 1g sampla od jakieś3 lata temu ale opcja wysyłki na stancje mi sięnie zgadzała.
Moja królowaz podobnych substancji jest mxe.
01.05.2025, 12:32
Było chwilowo u trrc parę miesięcy temu, teraz juz nie ma. Raczej nigdzie indziej tego nie dostaniesz.