Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
15.09.2024, 11:21
dawka 200mg z odrobiną benzokainy dla uśmieżenia chloru fajnie wchodzi, przyjemnie rozleniwia idealne do oglądania seriali, nie jest to coś wybitnie mocnego ale przyjemnie smyra po dorzutce 150mg po ponad godzinie działa słabiej (bo i to drugie podejście i niższa dawka) no i farba z nosa poszła dlatego polecam stosować sól fizjologiczną dla regenreracji śluzówki, spływ jak to spływ nie przyjemny ale zapity elektrolitami, czystość specyfiku na duży plus, esco wie co dobre
16.09.2024, 15:57
Dziekuję Escobar za tak miły prezent właśnie dotarł.
Piękny ogromny kryształ zapewne prosto od dla mnie haha w otoczce mniejszych pięknych diamentów zwanych 3CMC.
Jak biżuteria, robi wrażenie, a żal to rozpakowywać haha
Raz jeszcze dziękuję, niedługo testy, ale już wiem, że będą udane, raz jeszcze dziękuję to bardzo miłe.
Escobar dziękuję.
Piękny ogromny kryształ zapewne prosto od dla mnie haha w otoczce mniejszych pięknych diamentów zwanych 3CMC.
Jak biżuteria, robi wrażenie, a żal to rozpakowywać haha
Raz jeszcze dziękuję, niedługo testy, ale już wiem, że będą udane, raz jeszcze dziękuję to bardzo miłe.
Escobar dziękuję.
Wstawiam fote i napiszę kilka zdań o substancji, miałem zamiar pare dni temu już to zrobić, ale obecna sytuacja powodziowa mocno zaburzyła moje codzienne funkcjonowanie...ale do rzeczy poniżej fota poglądowa 3-CMC ICE od Escobar :
Kamienie są mega twarde, nie ma szans przy użyciu karty je rozetrzeć, proponuję moździeż i tam obróbka materiału.
Na początek dawka uczuleniowa: 30mg,
po odczekaniu 15-20 min i braku wystąpienia działania alergicznego/niepożądanego przeszedłem do właściwych testów.
Dawkowanie właściwe założyłem na poziomie 180mg - 220mg, większe ilości moje nozdrza nie są w stanie przyjąć.
Wjazd mocny i piękący, aż trochę się skrzywiłem, ale pomyślałem, że "oby efekty były tego warte"
Po kilku chwilach (sądzę, że do ok. 5 min.) zaczęło napływać bardzo przyjemne odczucie euforii przeplatającej się ze speedem.
Lekko spocone czoło i ręce, puls podniesiony zmierzyłem sobie nawet ciśnieniomierzem naramiennym i pokazał 118 uderzeń( spoczynkowy mam zazwyczaj "90"), a ciśnienie 140/90 ( zazwyczaj 125/85 ) Wartości jak widzicie nie są mocno podbite, wręcz porównywale jak po podwójnym espresso za co duży "+".
Dalsze sniffy poprawiały stan początkowy, podbijały efekty pierwszego sniffa, dużo eufo oraz speeda - bardzo lubię taką kombinację.
Pogadanki, rozmowy "o niczym i o czymś" można się pozytywnie wkręcić, poruszałem się trochę na imprezce, dobrze podniosło libido, nie wystąpiły dysfunkcje seksualne, więc też miło spędziłęm wieczór z "turystką", która była też bardzo zadowolona, nie tylko substancją.
Pierwsze testy trwały nie dłużej niż 24h.
Po nich nie uświadczyłem "strucia" na drugi dzień, wręcz kilka godzin snu pozwoliło na regenerację organizumu + stały zestaw witamin+elektrolitów oraz porządy polski obiad.
Reasumając jest to bardzo dobry sort 3-CMC, który profilem działania bardzo mi odpowiada
stosujac skale ocen 1-10 daję mocne "8,5" także wysoko oceniam ten produkt od Escobar .
Co do Kontaktu, Szybkości lotu, Pakowania , BHP to daję najwyższa ocena 10/10.
Kamienie są mega twarde, nie ma szans przy użyciu karty je rozetrzeć, proponuję moździeż i tam obróbka materiału.
Na początek dawka uczuleniowa: 30mg,
po odczekaniu 15-20 min i braku wystąpienia działania alergicznego/niepożądanego przeszedłem do właściwych testów.
Dawkowanie właściwe założyłem na poziomie 180mg - 220mg, większe ilości moje nozdrza nie są w stanie przyjąć.
Wjazd mocny i piękący, aż trochę się skrzywiłem, ale pomyślałem, że "oby efekty były tego warte"
Po kilku chwilach (sądzę, że do ok. 5 min.) zaczęło napływać bardzo przyjemne odczucie euforii przeplatającej się ze speedem.
Lekko spocone czoło i ręce, puls podniesiony zmierzyłem sobie nawet ciśnieniomierzem naramiennym i pokazał 118 uderzeń( spoczynkowy mam zazwyczaj "90"), a ciśnienie 140/90 ( zazwyczaj 125/85 ) Wartości jak widzicie nie są mocno podbite, wręcz porównywale jak po podwójnym espresso za co duży "+".
Dalsze sniffy poprawiały stan początkowy, podbijały efekty pierwszego sniffa, dużo eufo oraz speeda - bardzo lubię taką kombinację.
Pogadanki, rozmowy "o niczym i o czymś" można się pozytywnie wkręcić, poruszałem się trochę na imprezce, dobrze podniosło libido, nie wystąpiły dysfunkcje seksualne, więc też miło spędziłęm wieczór z "turystką", która była też bardzo zadowolona, nie tylko substancją.
Pierwsze testy trwały nie dłużej niż 24h.
Po nich nie uświadczyłem "strucia" na drugi dzień, wręcz kilka godzin snu pozwoliło na regenerację organizumu + stały zestaw witamin+elektrolitów oraz porządy polski obiad.
Reasumając jest to bardzo dobry sort 3-CMC, który profilem działania bardzo mi odpowiada
stosujac skale ocen 1-10 daję mocne "8,5" także wysoko oceniam ten produkt od Escobar .
Co do Kontaktu, Szybkości lotu, Pakowania , BHP to daję najwyższa ocena 10/10.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
17.09.2024, 17:50
(17.09.2024, 17:26)voice.of.voiceless napisał(a): Czeslawo ile przerobiles materiału przez te 24h? ostatnia dawka klepała?
Nieco ponad gram w 24h.
Ostanie dawki już mniej "klepały" jak to zwykle bywa przy takich testach, ale i tak jak na 3-CMC to było mocno satysfakcjonujące działanie "dorzutek".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !