Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
21.06.2022, 12:42
Chciałabym poznać moc tego odczynnika ale linie 200-250mg pobudzają mnie delikatnie na godzinkę akurat do sprzątania lub zabicia czasu. Czas faktycznie płynie szybciej ale bez większych efektów. Xd
Robię kwa kwa jak kaczka
21.06.2022, 16:06
A więc tak.
Hex analog.
Testowałem dawki od 40-180mg.
Moim zdaniem jest to dość ciekawy temat o ile sie nie przesadza.
Przy jednorazowym zastosowaniu ok 90mg robi bardzo ładnie i miło,bez większych zawirowań w głowie. Poprawa skupienia i koncentracji,lepszy humor i czas bardzo szybko leci.
Bez większych uboków po za delikatnie spiętymi mięśniami.
Przy takiej dawce (ok17) normalnie zjadłem kolacje i zasnąłem ok 24.
Natomiast przy większej ilości i częstotliwości zarzywania zaczyna się robić dość niemiło w moim odczuciu.
Znacząco wzrasna napięcie mięśni-aż do ostrego bólu. Potliwość straszna- po papierosie aż ze mnie kapało. Ale najgorsze jest wyginanie pyska i szczękościsk. Cały się w pysku kurewsko pogryzłem,i pokruszone 3 zęby.
Moim zdaniem jest to mocniejsze niż oryginał bynajmniej ze względu na to jak buja człowiekiem i wykręca pysk.
Po 2 dniu większych dawek przestałem oddawać mocz.
Czy polecam?
Tak,ale tym którzy uważają mało i rzadko.
Osobiście nie robiłbym na tym ostrych maratonów.
Dość mała chęć na dorzutki w porównaniu do oryginalnego.
Hex analog.
Testowałem dawki od 40-180mg.
Moim zdaniem jest to dość ciekawy temat o ile sie nie przesadza.
Przy jednorazowym zastosowaniu ok 90mg robi bardzo ładnie i miło,bez większych zawirowań w głowie. Poprawa skupienia i koncentracji,lepszy humor i czas bardzo szybko leci.
Bez większych uboków po za delikatnie spiętymi mięśniami.
Przy takiej dawce (ok17) normalnie zjadłem kolacje i zasnąłem ok 24.
Natomiast przy większej ilości i częstotliwości zarzywania zaczyna się robić dość niemiło w moim odczuciu.
Znacząco wzrasna napięcie mięśni-aż do ostrego bólu. Potliwość straszna- po papierosie aż ze mnie kapało. Ale najgorsze jest wyginanie pyska i szczękościsk. Cały się w pysku kurewsko pogryzłem,i pokruszone 3 zęby.
Moim zdaniem jest to mocniejsze niż oryginał bynajmniej ze względu na to jak buja człowiekiem i wykręca pysk.
Po 2 dniu większych dawek przestałem oddawać mocz.
Czy polecam?
Tak,ale tym którzy uważają mało i rzadko.
Osobiście nie robiłbym na tym ostrych maratonów.
Dość mała chęć na dorzutki w porównaniu do oryginalnego.
21.06.2022, 16:10
Jest to możliwe, że sorty mogą sie zmieniać?
Wczoraj vapowalem i zero bólu głowy a z 2 tygodnie wcześniej też vapo I tak mnie głowa biała przez parę h.
Ktoś miał podobnie?
Wczoraj vapowalem i zero bólu głowy a z 2 tygodnie wcześniej też vapo I tak mnie głowa biała przez parę h.
Ktoś miał podobnie?
21.06.2022, 23:09
(21.06.2022, 16:10)M100 napisał(a): Jest to możliwe, że sorty mogą sie zmieniać?jJak vapujesz też robi Xi się taka skorupa? Raz spróbowałem i chyba podziękuje. I nie przepaliłem tego spokojnie wszystko się działo a końcowy efekt taki
Ktoś miał podobnie?
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
22.06.2022, 06:18
Tak strasznie sie węgli i powiedział bym, że przelicznik jest 50mg =200mg z tym zwęglonym
22.06.2022, 07:03
W takim razie nie warto, a sam Pablo mnie wychujał miała być dycha a nie 15
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Czarnahexx też dostałem info, że sort mocniejszy od rzutu sprzed 3 tygodni.
W ogóle na to tolerka nie rośnie chyba, bo szczurek co odjebał maraton na 20g prawie 2 tygodnie, ledwo co odpoczął a już szaleje i to on właśnie stwierdził, że mocniejsze.
A niech mi wszystko znowu zeżre to zatłukę
Edit XD Co On ma w głowie po nocce na tym to by trzeba było poczytać wiadomości którymi mnie zalewa pół nocy, tęgie rozkminy aż potęga żadna nie wie jak je podnieść Ale na wesoło u niego bez żadnych schiz ani uboków XDDDDDDDDD
W ogóle na to tolerka nie rośnie chyba, bo szczurek co odjebał maraton na 20g prawie 2 tygodnie, ledwo co odpoczął a już szaleje i to on właśnie stwierdził, że mocniejsze.
A niech mi wszystko znowu zeżre to zatłukę
Edit XD Co On ma w głowie po nocce na tym to by trzeba było poczytać wiadomości którymi mnie zalewa pół nocy, tęgie rozkminy aż potęga żadna nie wie jak je podnieść Ale na wesoło u niego bez żadnych schiz ani uboków XDDDDDDDDD